Navigatie Link overslaanHome » Klantervaringen

Klantervaringen

Op deze pagina vindt u de reacties van onze klanten. Wilt u uw ervaringen met VerzekerVoordelig.nl ook graag met anderen delen en zo VerzekerVoordelig.nl helpen om de service te verbeteren?

Klantenservice

0228-511211


Gianluca

06 januari 2016 - 13:25     Beoordeling: 10

'Top helemaal.'


Pieter

27 oktober 2015 - 20:05     Beoordeling: 9

'Motor gekocht op zaterdag. Nieuwe verzekering snel en gemakkelijk geregeld voor een prima prijs. Nog dezelfde dag de polis in huis via internet.'


A. Hoekstra

21 oktober 2015 - 11:22     Beoordeling: 7

'Opzich een duidelijke site, alleen als je een foutje intikte en je wilde corrigeren, dan bleef de site dit foutje contstant aangeven.'


Arend Schippers

02 september 2015 - 12:01     Beoordeling: 9

'Ik heb regelmatig telefonisch contact gehad met verschillende medewerkers en zij hebben mij doen besluiten een verzekering bij jullie af te sluiten, dus zeer positief.'


H. Meeuwsen

01 september 2015 - 22:33     Beoordeling: 8

'Simpel en duidelijk overzicht ovr passende verzekeringen, en direct afgesloten. Erg prettig dat alles (incl. polis e.d.) digitaal wordt geregeld!'


Brian Heikamp

01 september 2015 - 14:35     Beoordeling: 8

'Goed snel geholpen. Ook netjes in de follow up. Vriendelijke service.'


W. de Mul

29 augustus 2015 - 11:20     Beoordeling: 8

'Alles kan je invullen en de gegevens worden direct verwerkt, je weet gelijk wat de kosten zijn. Met verder mailcontact word je ook de zelfde dag of een dag later te woord gestaan. Goede service!'


A.J. van der Houwen

03 augustus 2015 - 13:31     Beoordeling: 8

'Prima! Snel en accuraat.'


N. te Riele

30 juli 2015 - 21:35     Beoordeling: 9

'Eenvoudig te regelen, prima premie en snelle reactie. Echt een aanrader dus!!'


Joyce Schriek

29 juli 2015 - 21:33     Beoordeling: 8

'Mijn verzekering heb ik telefonisch afgesloten, complimenten voor de snelle en goede service.'


C. van Tetterode

17 juni 2015 - 10:38     Beoordeling: 8

'Goede, snelle service met op naam stelling. En een voordelige verzekering waar ik naar opzoek was.'


H Bosma ten Ham

03 juni 2015 - 09:58     Beoordeling: 10

'Zeer goed, coulant in afwikkeling van de schade.'


Reactie VerzekerVoordelig.nl

'Beste meneer Vellinga,

In uw aanvraag heeft u gekozen voor de bankoverschrijving. Sinds 1 februari 2014 worden er namelijk geen acceptgirokaarten meer verstrekt. Bij de door u ontvangen polis staat op de 1e bladzijde de nota, met daarbij het verzoek om het bedrag zelf (binnen 14 dagen) over te maken.'


N. Vellinga

01 juni 2015 - 09:38     Beoordeling: 6

'Het afsluiten van de verzekering liep perfect toen ik aangaf per acceptgiro te betalen dan verwacht je deze digitaal of op papier er is mij niets toe gestuurd tot dat je eenmail krijgt met een betalingsherinnering dit is niet een prettige benadering.'


Jason de Witt

26 mei 2015 - 16:02     Beoordeling: 7

'Prima uitleg. Duidelijke polisvoorwaarden.'


Cees Besseling

13 mei 2015 - 17:14     Beoordeling: 10

'Ben net klant dus weet het nog niet, hoop jullie nooit te hoeven bellen of mailen dat ik schade heb.'


R van Strien

12 mei 2015 - 16:52     Beoordeling: 9

'Snelle service en hoop, omdat ik geen ervaring heb, een goede afwikkeling van eventuele schades.'


P.S. Taylor

06 mei 2015 - 16:32     Beoordeling: 10

'Ik heb al meerdere keer de klantenservice gebeld en wordt altijd snel verbonden met een medewerker en altijd netjes te woord gestaan en met de antwoorden waar ik op zoek ben, dus gewoon een perfecte service.'


D. Meenen

29 april 2015 - 09:07     Beoordeling: 7

'Zeer snel geholpen en netjes afgehandeld. Bedankt.'


Lees hier de overige klantervaringen