×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Klantenservice » Social Media

VerzekerVoordelig.nl op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent verzekeringen? Met de social media kanalen van VerzekerVoordelig.nl ben je hiervan verzekerd! Neem daarom snel een kijkje op een van de onderstaande media!

Onze Weblog

De Weblog van VerzekerVoordelig.nl geeft je toegang tot het meest recente financiele nieuws, ontwikkelingen en artikelen. Bovendien vind je hier handige informatie wat betreft verzekeringen, en staat het vol met bruikbare tips. Op deze manier hopen wij jou, onze klant, een overzicht te geven van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringsbranche. Wij proberen je op deze manier te helpen om de juiste verzekering te kiezen die aansluit op jouw persoonlijke situatie. Heb je een vraag over een artikel? Reageer dan op onze artikelen of stel jouw vraag op een andere manier aan een van onze medewerkers.

Twitter

Ben je een fervent twitteraar? Volg ons dan op Twitter! Wij zorgen ervoor dat je bij bent wat betreft het belangrijkste nieuws en ontwikkelingen in de verzekeringsbranche! Daarnaast staan wij open voor suggesties en beantwoorden wij graag jouw vragen over onze producten en dienstverlening.

facebook logoFacebook

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina! De Facebook-pagina van VerzekerVoordelig.nl houdt je op de hoogte van interessante ontwikkelingen in onze branche die een reden kunnen zijn voor discussie. Discussies kunnen worden opgestart door te reageren op een bericht. Aarzel dus niet en geef jouw mening over de berichten! Op deze manier krijgt iedereen de mogelijkheid om te leren van elkaar en worden nieuwe ideeën de wereld ingeschoten. Like ons op Facebook om u te verzekeren van de meest recente updates op verzekeringsgebied!

LinkedIn

Hebben jouw goede ervaringen met VerzekerVoordelig.nl ertoe geleid dat je ons bedrijf leuk bent gaan vinden? Dan kun je ons, naast Facebook en Twitter, ook volgen op LinkedIn. Op deze pagina vind je de laatste updates omtrent ons bedrijf en kun je interessante artikelen over verzekeren terugvinden.