Navigatie Link overslaanHome » Klantenservice » Over ons » Weblog

De VerzekerVoordelig.nl Weblog

U wilt uw auto verkopen dan kan dit een aantal vragen oproepen. Hoe zet u bijvoorbeeld uw autoverzekering stop? Komt er een andere auto voor in de plaatst? Bent u verzekerd als een potentiële koper een proefrit in uw auto maakt? Antwoord op deze vragen vindt u in dit artikel.
De kouden dagen zitten erop. Grote kans dat uw motor de hele winter in de stalling heeft gestaan, dus het is weer tijd om uw motor rijklaar te maken! In dit artikel leest u wat u allemaal moet doen voor u uw eerste rit gaat maken. Wist u ook dat er een speciale motorverzekering bestaat met winterstop, waardoor u minder premie hoeft te betalen?
Het is Siberisch koud in Nederland en door de stevige oostenwind voelt het nog kouder aan. Het is al een aantal dagen zo koud dat er op veel plekken in het land zelfs geschaatst kan worden. Maar helaas kan de kou ook zorgen voor forse schade aan uw woning. Lees hier wat de verzekering vergoedt.
Wij krijgen geregeld vragen over schadevrije jaren. Voor veel mensen is hier veel onduidelijkheid over. In dit artikel krijgt u onder andere antwoord op de vraag of u schadevrije jaren op meerdere voertuigen kan gebruiken, of u schadevrije jaren van uw bromfiets kan gebruiken op uw autoverzekering en wie de schadevrije jaren krijgt na een scheiding.
Een dier dat plotseling oversteekt kan flinke schade aan uw auto veroorzaken. Sommige mensen wijken in een reflex uit. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties en kan ook invloed hebben op de schadeafhandeling van de maatschappij. Wie de schade vergoedt hangt ook af van hoe u verzekerd bent en of het om een huisdier of een wild dier gaat.
Als uw kind de leeftijd van 18 jaar bereikt, is hij of zij officieel volwassen. Bij het bereiken van deze leeftijd horen een aantal nieuwe verantwoordelijkheden. Maar hoe zit het met de verzekeringen? Wij zetten voor u op een rijtje welke verzekeringen uw 18 jarige kind nodig heeft.
Februari is aangebroken en dit betekent dat Carnaval weer voor de deur staat. Veel mensen, vooral in het zuiden van het land, maken zich op voor een lang weekend feest. Maar wist u dat dieven ook extra actief zijn tijdens de Carnaval? Tijdens de Carnaval is de kans op een inbraak zelfs twee keer zo hoog.
Aankomende week wordt het een stuk kouder in Nederland. Veel mensen kruipen met dit koude weer gezellig voor de openhaard. Ieder jaar vinden er 2000 schoorsteenbranden plaats. Hoe dit komt, wat u moet doen bij een schoorsteenbrand en wat uw opstalverzekering vergoedt leest u in dit artikel.
Ieder seizoen gaan meer dan een miljoen Nederlanders op wintersport. Een groot aantal van deze mensen krijgt dan te maken met een ongeval. Daarom is het verstandig om u goed te verzekeren voor u op reis gaat. In dit artikel leest u meer over onze reisverzekering met wintersportdekking.
Het is u hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan, op donderdag 18 januari woedde er een hevige storm over Nederland. Het Verbond van Verzekeraars schat de schade voor particulieren aan auto’s en huizen op 90 miljoen. Welke verzekeringen u kunt inschakelen als u ook schade heeft geleden, leest u hier.
Opnieuw gaan de premies van autoverzekeringen stijgen. Verzekeraars lijden namelijk al jaren verlies op hun autoverzekeringen. In 2016 stonden ze in totaal 450 miljoen euro in de min. Hoe dit komt leest u in dit artikel.
Het jaar 2018 is inmiddels van start gegaan en daarom blikken wij terug op ons 2017. Ik ben er trots op dat wij in het afgelopen jaar ons serviceniveau nog meer hebben kunnen verhogen door de introductie van een nieuw voordeelpakket in combinatie met een digitale polismap.
De eerste week van 2018 is alweer achter de rug. Elk jaar worden er vlak na de jaarwisseling flink wat schades als gevolg van vuurwerk en vandalisme gemeld. Hoe groot de geschatte schade dit jaar precies is en wat u kunt doen als u ook schade heeft opgelopen leest u in deze blog.

Begin 2018 goed verzekerd!

6 januari 2018
|Door Manon Sijm
Wij hopen dat u een geweldig jaar tegemoet gaat! Om een zo zorgeloos mogelijk jaar te hebben, is het fijn om te weten dat u goed verzekerd bent. Hoe handig zou het zijn om al deze verzekeringen onder één dak te hebben mét de meest uitgebreide dekkingen en de voordeligste premie?
Tot op heden zien we een groei in het aantal klanten dat overstapt van zorgverzekering. Ook zien we dat de afgelopen jaren steeds meer mensen pas na de kerst van zorgverzekering wisselen.
U heeft nog maar een aantal dagen de tijd om uw zorgverzekering te wijzigen. De afgelopen weken werden ons veel vragen gesteld betreffende de zorgverzekering. Wij hebben de 5 meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.
Veel maatschappijen hebben de dekkingen en premies voor de zorgverzekering gewijzigd. Zo bezuinigen veel maatschappijen op de vergoeding van een bril en fysiotherapie. Daarom is het verstandig om na te gaan of uw huidige zorgverzekering nog wel bij uw zorgbehoeftes past.
PostNL heeft op dit moment te maken met de drukste tijd van het jaar en ook de online webshops, zoals Bol.com, moeten veel extra bestellingen verwerken. Afgelopen week was het namelijk Black Friday en ook Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur. Maar soms gaat het mis met online bestellingen. Als u er bij een conflict met de webshop niet uitkomt dan kan uw rechtsbijstandverzekering u misschien helpen.
In sommige gevallen betaalt u voor zorg die vanuit de basisverzekering wordt gedekt een eigen bijdrage. De eigen bijdrage is niet hetzelfde als het eigen risico. Het verschil hiertussen en wanneer u welke moet betalen kunt u lezen in dit artikel.
Slechts 6,8% van de mensen stapt over op een andere zorgverzekering. Echter, volgens de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) hebben mensen in 2017 61,1 miljoen euro bespaard door over te stappen. Dit is gemiddeld 67 euro per persoon. Het is dus zeker verstandig om een nieuwe vergelijking te maken voor uw zorgverzekering.
Klaas Kroezen, algemene directeur en mede-eigenaar van VerzekerVoordelig.nl is geïnterviewd door VVP. Dit is een tijdschrift voor financieel adviseurs. In het artikel legt hij uit hoe VerzekerVoordelig.nl te maken heeft gekregen en omgaat met digitale transformatie.
Alle zorgverzekeraars hebben de zorgpremies voor 2018 inmiddels bekend gemaakt. Hieruit blijkt dat er sprake is van een lichte stijging in de premies. Wij zetten voor u op een rijtje waar u, als u straks zorgverzekeringen gaat vergelijken, het beste rekening mee kunt houden.
Iedereen in Nederland heeft standaard een eigen risico van €385,-. Toch kiezen steeds meer mensen voor een vrijwillig eigen risico boven op het verplichte eigen risico, waar een lagere premie tegenover staat. Toch kan het verhogen van het eigen risico ook nadelig uitpakken.
Een inbraak in uw huis kan grote emotionele en materiële schade met zich meebrengen. Maar wist u dat er na een eerste inbraak bij één op de twaalf slachtoffers opnieuw wordt ingebroken (8,3%)?Dit constateert het Verbond van Verzekeraars na het doen van een eigen onderzoek.
In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober gaat de wintertijd in. Precies om drie uur s ’nachts zal de klok één uur achteruit gaan. Door de vroeg invallende duisternis en een verstoord bioritme, volgt er ieder jaar een opvallende piek in het aantal aanrijdingen na het ingaan van de wintertijd.
Steeds meer mensen verhuren een kamer of woning via Airbnb. Airbnb is een online marktplaats voor het (ver)huren van woningen. Toch brengt dit risico’s met zich mee. Wie vergoedt bijvoorbeeld de schade aan uw woning, toegebracht door de huurder? Veel mensen denken bij het verhuren van hun woning niet na over hoe zij verzekerd zijn.
Vandaag de dag loopt ongeveer één op de drie huwelijken uit op een echtscheiding. Een scheiding brengt vaak veel leed met zich mee en dikwijls ook een zware financiële last voor beide ex-partners. Bij een echtscheiding moet er veel geregeld worden, maar weet u hoe het zit met de verzekeringen?
Wilt u graag stoppen met roken, maar bent u er nog niet in geslaagd? Doe dan als nog mee aan Stoptober! Stoptober daagt mensen uit om vanaf 1 oktober een maand lang te stoppen met roken. Mensen die er in slagen een maand lang niet roken hebben namelijk 5 keer zo veel kans om voorgoed te stoppen met roken. Hoe meer mensen mee doen, hoe makkelijker het wordt om te stoppen. Wat veel mensen niet weten, is dat u een beroep kunt doen op uw zorgverzekering als u wilt stoppen met roken.
Afgelopen week was het Prinsjesdag. Minister van financiën Dijsselbloem heeft op deze dag de Rijksbegroting gepresenteerd. Dit betekent dat bekend is geworden wat er in 2018 in de zorg gaat veranderen. Wat er voor u verandert leest u in dit artikel.
De herfst is begonnen en dit betekent dat de weersomstandigheden verslechteren. Een grote groep motorrijders zal daarom besluiten om niet meer op de motor te stappen totdat de lente weer is aangebroken. De andere groep motorrijders zal in de herfst en winterperiode wel gewoon door blijven rijden. Wij zetten voor u op een rij waar u rekening mee moet houden als u in de herfst of de winter toch met de motor de weg op gaat.
Veel mensen raken in hun leven betrokken bij een conflict. Dit kan bijvoorbeeld een conflict met de werkgever, de buren, een bedrijf of een conflict bij een echtscheiding zijn. Een groot deel van deze mensen kan de vaak prijzige juridische hulp bij zo’n conflict niet in een keer betalen. Als u bij een mogelijk toekomstig conflict toch zeker wilt zijn van juridische hulp, kunt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten.
Orkaan Irma heeft zeer grote schade aangericht op een aantal Caribische eilanden, waaronder het eiland Sint Maarten. De orkaan heeft inmiddels ook de Verenigde Staten bereikt. Wat uw opties zijn wanneer u een vakantie heeft geboekt naar een gebied waar een natuurramp gaat plaatsvinden, of wanneer u zich in het rampgebied bevindt, leest u in dit artikel.
Doordat het klimaat aan het veranderen is, zullen wij in Nederland steeds vaker te maken krijgen met extreem weer en overstromingen. De schade na een overstroming kan zeer groot zijn. Dit is onlangs maar weer gebleken toen een gedeelte van de Amerikaanse staat Texas onder water stond na orkaan Harvey. Vanwege het grote risico voor verzekeringsmaatschappijen willen zij overstromingsschade niet verzekeren.
Vanaf 1 januari worden e-bikes die een snelheid kunnen behalen van 45 kilometer per uur gezien als bromfietsen. Vanaf 1 juli zijn bestuurders van een e-bike ook verplicht om op de gewone rijbaan te rijden wanneer er geen bromfietspad is. Wie zich niet aan deze regels houdt riskeert een bekeuring van 90 euro.
Steeds vaker komen cyberaanvallen voor die wereldwijd grote schade aanrichten. Omdat cyberaanvallen steeds meer schade veroorzaken, verwachten wij dat de vraag naar verzekeringen voor schades als gevolg van een cyberaanval snel zal gaan toenemen.
Veel autoverzekeraars staan huiverig tegenover het verzekeren van jongeren. Feit is namelijk dat jongeren over het algemeen meer brokken maken en een stuk roekelozer rijden. Dit is dan ook de reden dat veel autoverzekeraars een premietoeslag voor deze groep rekenen. Maar de verschillen tussen de maatschappijen zijn groot.
Afgelopen week werd Noord-Italië opgeschrikt door hevig noodweer. Het hagelde in het gebied hagelstenen zo groot als flinke knikkers. Helaas komen dit soort extreme hagelbuien ook in Nederland voor. Omdat de schade vaak groot is, is het goed te weten of en hoe u verzekerd bent voor hagelschade.
Er wordt verwacht dat de zorgpremies in 2018 opnieuw met gemiddeld 7 à 8 procent zullen stijgen. Dit komt doordat verzekeraars 400 miljoen euro moeten terugbetalen door tegenvallende cijfers van het zorgverzekeringsfonds. Hoe dit komt en welke veranderingen er in 2018 nog meer zullen zijn bespreken we in dit artikel.
Verzekeringsmaatschappijen worden steeds beter in het ontmaskeren van fraudeurs. In 2016 hebben de maatschappijen in totaal 83 miljoen euro bespaard door het opsporen van verzekeringsfraudeurs. Dit is 4 miljoen euro meer dan het jaar ervoor. Hoe dit komt en wat de gevolgen zijn voor een verzekeringsfraudeur leest u in dit artikel.
Heeft u schade aan uw mobiele telefoon? De kans is aanwezig dat uw inboedelverzekeraar deze schade niet meer dekt. Deze maand gaven 5 grote inboedelverzekeraars namelijk nog aan dat zij schade aan mobiele telefoons niet meer willen verzekeren.
In steeds meer Europese landen worden milieuzones ingesteld. In deze zones gelden regels om de uitstoot van voertuigen te verminderen en de luchtkwaliteit te bevorderen. In dit artikel leest u voor welke landen en steden u een milieusticker nodig heeft, en welke regels andere milieuzones handhaven.
Het vaarseizoen is weer begonnen! Helaas betekent dit ook dat er weer bootdieven actief zijn. In Nederland worden per jaar 1000 boten en 2000 buitenboordmotoren gestolen. In dit artikel leest u hoe u het dieven zo moeilijk mogelijk maakt.
Voor de regio Midden-Nederland is de schoolvakantie inmiddels alweer begonnen. Dit betekent dat veel Nederlanders de komende weken op vakantie zullen gaan. Misschien gaat u ook wel. Maar heeft u hiervoor ook een reisverzekering nodig? En wist u dat een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering?
Onlangs werd er in de Tweede Kamer gestemd over een wetsvoorstel van de SP, om het verplicht eigen risico van de zorgverzekering met 100 euro te verlagen. Uit de stemming kwam dat de meerderheid van de partijen tegen was.
Steeds meer Nederlanders ruilen de camping in voor een vakantiewoning. Het kan natuurlijk gebeuren dat u per ongeluk schade aan het huis toebrengt, of dat er brand ontstaat door uw toedoen. Indien u een aansprakelijkheidsverzekering heeft gaat u er natuurlijk vanuit dat deze dit dekt, maar dit is niet altijd het geval.
Uit onderzoek van de stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc) blijkt dat er vorig jaar 5 tot 10 procent meer ingebouwde navigatiesystemen zijn gestolen dan vorig jaar. Vooral voertuigen uit de VAG-groep zijn vaak doelwit. Daartegen blijkt dat navigatiesystemen die aan de voorruit bevestigd kunnen worden juist minder vaak gestolen werden.
De examenuitslag is geweest en nu is het (hopelijk) tijd om na te gaan denken over studeren. Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Wanneer je op kamers gaat komt er meer bij kijken dan je in de eerste instantie denkt. Plots moet je gaan nadenken over dingen waar je eigenlijk nooit over na hebt gedacht, zoals verzekeringen. Om het makkelijk te maken hebben wij alle benodigde verzekeringen op een rijtje gezet.
Er bestaat helaas geen autoverzekering die het meest geschikt is voor iedereen. De mate van geschiktheid hangt namelijk van veel verschillende factoren af. Denk hierbij aan soort auto, gewenste dekking en eventueel gewenste aanvullende dekkingen. Wel is het zo dat er vergelijkbare autoverzekeringen voor verschillende premies worden aangeboden.
Gaat u wel eens op vakantie met een vriend of vriendin? Dit is natuurlijk erg leuk maar heeft u wel eens nagedacht wat er geregeld is als uw vriend plotseling de reis moet annuleren? Veel mensen willen in deze situatie niet alleen op vakantie gaan en willen de reis zelf ook annuleren.
Eén op de drie chauffeurs zegt wel eens met slippers aan achter het stuur te stappen. Met dit weer is het dan ook erg verleidelijk om te doen. Toch is het erg onverstandig; het vergroot uw remweg en u kunt met uw voet achter het pedaal blijven hangen wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen.
U wilt graag met de auto naar Frankrijk, maar heeft in uw auto niet genoeg plek voor het gezin én de bagage. Een vriend biedt aan om zijn auto uit te lenen. Waar moet u rekening mee houden als u een auto van iemand anders leent en wie is er aansprakelijk bij eventuele schade?
Sinds 2002 zijn de premies van overlijdensrisicoverzekeringen met ongeveer 60% gedaald. Als u in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten heeft, vraag u zich nu natuurlijk af of u kunt besparen. In dit artikel leggen wij u uit wat uw opties zijn.
Steeds meer mensen gaan studeren, stagelopen of werken in het buitenland. Naast dat het erg leuk en spannend is, moet er ook veel geregeld worden. Anders dan veel mensen denken, dekt een reguliere reisverzekering geen reizen voor studie of werk. Hoe u goed verzekerd op reis gaat leest u in dit artikel.
Schade aan uw geparkeerde auto is natuurlijk erg vervelend. Vooral als u niet weet wie de dader is en u niet verzekerd bent voor de schade. Wanneer u wel verzekerd bent, is de kans helaas groot dat u achteruit gaat in uw schadevrije jaren en meer premie moet gaan betalen. Maar wist u dat het soms ook mogelijk is om de schade vergoed te krijgen door het Waarborgfonds Motorverkeer?
In Nederland bent u als particulier niet wettelijk verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Toch is het wel verstandig om dit te doen; een ongeluk zit in een klein hoekje. De schade kan oplopen tot honderdduizenden euro’s wanneer iemand per ongeluk door uw toedoen invalide raakt.
De kosten voor een begrafenis zijn vaak hoger dan crematiekosten. Het feit dat er bij een begrafenis ook grafkosten moeten worden betaald, ligt hier voor een deel aan ten grondslag. Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering dient u een verzekerd bedrag op te geven. Om dit bedrag te bepalen kan het goed zijn om te weten wat de grafkosten in uw gemeente zijn.
Koningsdag staat weer voor de deur. Veel mensen laten op deze feestdag de auto staan en gaan met de fiets op pad. Helaas blijkt uit onderzoek van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) dat er ook veel fietsendieven actief zijn op koningsdag. De afgelopen jaren verdwenen er, volgens het onderzoek, namelijk 70% meer fietsen op de feestdag.
Uit onderzoek is gebleken dat 67% (!) van de rokers aan deze slechte gewoonte overlijdt. Om deze reden betalen rokers gemiddeld 70 tot 93 procent meer premie voor hun overlijdensrisicoverzekering dan niet-rokers. Wanneer u stopt met roken kunt u naast uw dagelijkse kosten van het roken dus ook flink besparen op uw overlijdensrisicoverzekering.
Per dag zijn gemiddeld 215 mensen slachtoffer van een autokraak. In de donkere maanden kan het aantal auto inbraken oplopen tot wel 250 tot 300 autokraken per dag. In welke regio’s de meeste auto-inbraken plaatsvinden, welke auto’s het vaakst worden gestolen en enkele tips ter preventie van inbraak en diefstal zijn te vinden in dit artikel.
Regelmatig komen er vragen bij onze klantenservice binnen over het melden van een schade. Omdat wij streven naar een zo vlot mogelijke schadeafhandeling geven wij u hier een aantal tips.
De zon gaat weer schijnen en dat betekent dat het motorseizoen weer geopend is! Veel motoren hebben de hele winter in de garage gestaan. Voordat u weer gaat rijden is het verstandig om een paar voorzorgsmaatregelen te treffen, zodat u weer veilig de weg op kan.
Als u gaat verhuizen staat er voor u een drukke periode, waarin veel geregeld moet worden, voor de deur. De medewerkers van onze klantenservice merken dat veel klanten in deze drukke periode vergeten een adreswijziging door te geven. Wij leggen u uit wat u, bij een verhuizing, allemaal moet regelen op het gebied van verzekeringen.
Hoera! De zomertijd is weer ingegaan. Dit betekent dat het ’s ochtends langer donker is, en ’s avonds langer licht. Deze tweemaal jaarlijkse verandering van tijd heeft naast voordelen ook grote nadelen, maar toch doen veel landen van over de hele wereld hier aan mee. Waarom doen we dit eigenlijk?
Als uw schade aan uw auto heeft, is dit natuurlijk al erg vervelend. Wij merken dat het voor veel mensen onduidelijk is of en hoe zij, na schade aan de auto, een schadeformulier moeten invullen. Echter, bij schade door een aanrijding met een ander voertuig, is het belangrijk dat u dit formulier zo snel en volledig mogelijk invult.
Sinds 11 maart zijn er diplomatieke spanningen tussen Turkije en Nederland. Wat zijn de gevolgen voor uw vakantie naar Turkije?
De verkiezingen komen er weer aan. Onderwerpen die veel in debatten voorkomen, zijn de kosten van de zorg en de zorgverzekering. Voor u is het belangrijk om te weten hoe de verschillende partijen over de zorg denken. Welke partijen zijn bijvoorbeeld voor of tegen het afschaffen van het eigen risico en wat vinden de partijen van het huidige zorgstelsel.
Na jaren van dalende autoverzekeringspremies zijn de premies ten opzichte van vorig jaar flink omhoog gegaan. Deze stijging kwam niet onverwachts; in 2014 hebben verzekeraars 429 miljoen euro verlies geleden op het gebied van autopolissen.
Nederland heeft een behoorlijk betrouwbaar elektriciteitsnetwerk. Toch heeft de Nederlander gemiddeld eens in de drie jaar te maken met langdurigere stroomstoring. Maar hoe kunt u de geleden schade, als gevolg van een stroomstoring, claimen?
Uit onderzoek van de consumentenbond blijkt dat de premie voor eenzelfde autoverzekering per postcode, huisnummer of zelfs huisnummertoevoeging kan verschillen. Hoe deze verschillen precies tot stand komen is niet helemaal duidelijk.
Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer uw autoverzekeringspremie vergeet te betalen, of dat het geld niet afgeschreven kan worden omdat er op dat moment niet voldoende geld op uw rekening staat. Toch worden de gevolgen van wanbetaling onderschat, en betalen steeds meer consumenten de premie voor hun voertuigverzekering te laat.
Buurtpreventie is een vorm van criminaliteit bestrijding waarin de politie, gemeente en bewoners samenwerken. Sinds de opkomst van de smartphone is het veel gemakkelijker voor gewone burgers om zelf in grote groepen de strijd tegen de criminaliteit aan te gaan, dit doen veel burgers dan ook.
Na een lange en heftige verkiezingsstrijd is Donald Trump inmiddels de nieuwe president van de Verenigde Staten geworden. Enkele uren na dat hij president werd, heeft hij al een aantal documenten getekend waardoor het proces om Obamacare af te schaffen in werking wordt gezet.
Door ijzel was het een aantal dagen spekglad op de weg. Op 7 januari zijn er alleen al 450 ongevallen gebeurd. Met ijzel is de kans op een verkeersongeval vele malen groter, maar toch gaan veel mensen gewoon de weg op. Wie is er aansprakelijk wanneer er een ongeluk gebeurt door een glad wegdek?
Naast dat wintersport leuk is, brengt het ook veel risico’s met zich mee; maar liefst 46% van de jongeren en 37% van de volwassenen die op wintersport gaan, hebben in de afgelopen 5 jaar schade of letsel opgelopen tijdens een wintersportvakantie.
Om de zorgkosten voor de toekomst in de hand te kunnen houden zullen we ons moeten richten op het voorkomen van hoge zorgkosten door o.a. betere voeding, meer bewegen en koude.
Meer dan 1 miljoen Nederlanders slikken antidepressiva waarvan maar liefst 980.000 dit beter niet kunnen doen was deze week voorpaginanieuws in dagblad de Trouw.
Verschillen van 2 tot ruim 4 keer in kosten voor een behandeling die bij verzekeraar CZ onder de zelfde productcode vallen zijn geen uitzondering.
Bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering is het goed om een aantal zaken voor uzelf te bedenken. Wat is bijvoorbeeld uw zorgbehoefte voor 2017? In dit artikel helpen wij u met het beantwoorden van deze vragen.
Drie redenen om het overstappen naar een andere zorgverzekeraar te onderzoeken.
Hoverboarden zijn zeer populair onder kinderen en jongeren. Toch is het niet zonder gevaar, want ze kunnen wel 25 km/u gaan. Het is dus belangrijk om te weten of een hoverboard verzekerd kan worden en hoe uw kind verzekerd is wanneer hij/zij schade toebrengt aan een ander.
Wij krijgen regelmatig een schademelding van klanten die waterschade hebben door een lekkage. Mensen weten vaak in eerste instantie niet waar het water vandaan komt, en waardoor het wordt veroorzaakt. Hier enkele tips om zelf het lek op te sporen.
Brand in de eigen woning is een ieders nachtmerrie. Soms valt de schade mee maar een brand kan ook desastreuse gevolgen hebben. Vooral tijdens de aankomende feestdagen is het risico op een woningbrand groot.
De 10 tot 15% stijging in 2 jaar van de basisverzekering wekt bij een heleboel mensen wrevel op. Deze week had het NHD (Noord Hollands Dagblad) een enquête waarbij gestemd kon worden op de stelling ‘Stijging zorgpremie verbieden’. Van de 1027 stemmers stemde maar liefst 93% ‘ja’.
De nieuwe zorgpremies zijn weer bekend en dit betekent dat u kunt overstappen. De stijgingen van de premies voor 2017 lopen uit een van 0% tot 13,5% ten opzichte van 2016. Door een nieuwe vergelijking te maken komt u erachter of u in 2017 wellicht fors te veel gaat betalen.

Overzicht zorgpremies 2017

19 november 2016
|Door Evert Korse
De zorgverzekeraars hebben hun premies voor 2017 bekend gemaakt. Hieronder vindt u een overzicht met alle premies. Wat u waarschijnlijk meteen opvalt, wanneer u het schema bekijkt, is dat de premies fors gestegen zijn.
De premies voor de zorgverzekeringen van 2017 zijn bekend. Voor u is het handig om te weten welke veranderingen er zijn in dekking van de basisverzekering, hoeveel het eigen risico bedraagt en of u nu wel of niet een aanvullende verzekering zou moeten afsluiten bovenop uw basis zorgverzekering.
Het einde van het jaar nadert, en dat betekent dat u weer een nieuwe zorgverzekering kan afsluiten voor het nieuwe jaar. De zorgpremies zijn fors gestegen ten opzichte van de voorgaande jaren. Deze stijgingen lopen op tot wel 13,5% ten opzichte van dit jaar, en 17,4% ten opzichte van 2015.
Op Prinsjesdag is ons kabinet met de voorspelling gekomen dat de premies voor een zorgverzekering in 2017 met €3,50 per maand gaan stijgen. Wij verwachten dat de premie voor veel zorgverzekeringen met nog veel meer gaat stijgen. Het maken van een nieuwe vergelijking zal u straks veel geld kunnen besparen.
Like onze Facebook pagina, deel het bericht op Facebook en win een ART goedgekeurd slot t.w.v. 85,-! (te gebruiken voor scooter, motor of boot)
Er zijn twee soorten inzittendenverzekeringen die je kunt afsluiten in combinatie met een autoverzekering; de ongevallenverzekeringen voor inzittenden en de schadeverzekering voor inzittenden. Wat is nu het verschil tussen deze twee verzekeringen en zijn ze echt nodig?
Wanneer u een motorrijtuigverzekering afsluit wordt u altijd gevraagd of u schadevrije jaren heeft opgebouwd. De ervaring leert dat het bij veel verzekerden niet duidelijk is of én welke schadevrije jaren er opgegeven kunnen worden.
Kilometerfraude is strafbaar in Nederland. Helaas is dit in veel andere Europese landen nog niet het geval. Maar liefst 5 tot 12 procent van de Nederlanders die een tweedehands auto koopt wordt slachtoffer van kilometerfraude.
Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering is niet wettelijk verplicht. Toch zullen veel hypotheekverstrekkers u wel verplichten om deze verzekering af te sluiten als u een hypotheek gaat afsluiten. Hoe zit dit nu precies?
Als je houdt van scooter- of motorrijden, het heerlijke vrije gevoel van snelheid op de weg, dan zal het hoogstwaarschijnlijk erg belangrijk voor je zijn dat je voertuig veilig staat, en goed tegen diefstal beveiligd is. Misschien heb je door het grote aanbod aan tips en feitjes alleen geen idee waar precies te beginnen...
Fietsers en voetgangers gelden in Nederland als ‘’zwakkere verkeersdeelnemers’’. Mocht u als bestuurder van een motorrijtuig een fietsers of voetganger hebben aangereden, dan moet u er altijd rekening mee houden dat er bij het vergoeden van de schade andere regels gelden dan bij een aanrijding tussen twee motorrijtuigen.
Heeft u jaren geleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten? Dan is de kans groot dat u honderden tot duizenden euro's kunt besparen wanneer u de overlijdensrisicoverzekering oversluit naar een nieuw tarief of andere maatschappij.
Ons productassortiment is uitgebreid met de (vernieuwde) stacaravanverzekering van de Europeesche.
Scooters zijn zeer geliefd, vooral onder jongeren. Helaas zijn ze ook zeer in trek bij criminelen. In de eerste helft van 2016 zijn er in Nederland alleen al 6380 scooters gestolen. Dit zijn er gemiddeld dus 35 per dag! Het is dus belangrijk om uw scooter goed te beveiligen en te verzekeren.
Een groene kaart is een bewijs dat uw voertuig verzekerd is. Als u met de caravan op pad gaat is het in veel landen niet verplicht om een groene bij u te hebben. In een aantal landen is alleen een originele groene kaart voor de trekkende auto verplicht en in een paar landen dient u ook een aparte groene kaart voor de caravan bij u te hebben.
Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig en slijten langzaam. Ze gaan tegenwoordig twintig tot veertig jaar mee. Het zou zonde zijn als uw panelen binnen deze periode gestolen worden of door verschillende redenen beschadigd raken. Gelukkig kunt u uw zonnepanelen verzekeren.
Iedere dag verliezen 150 Nederlanders hun partner. Dit heeft naast de emotionele impact ook grote financiële gevolgen voor de nabestaanden. Veel mensen vinden dit een moeilijk onderwerp, waar ze lieven niet over nadenken. Toch is het belangrijk om te weten of u uw gezin goed achterlaat. Weet u wat er geregeld wordt wanneer u of uw partner komt te overlijden?
De zomer komt er weer aan. Door het mooie weer gaat men weer massaal de straat op en worden plaatsen als festivals en toeristische attracties weer veel bezocht. Helaas zijn zakkenrollers ook blij met het mooie weer. Zij slaan namelijk vaak toe op deze drukke plaatsen. Daarom is het handig om te weten welke verzekeringen u kunnen helpen wanneer u bestolen wordt.
Met de boot op vakantie naar zonovergoten oorden in landen als Spanje of Italië? Of bezoekt u liever de mooie natuur die onze Nederlandse waterplassen te bieden hebben? Veel watersporters vinden het heerlijk om tijdens de zomermaanden te varen. Zij haken de boottrailer achter de auto en gaan er lekker op uit. Maar waar moet u nu precies om denken als u op vakantie gaat met de boottrailer?
Steeds vaker wordt ons land geteisterd door perioden van zware regenval. Deze regenval kan leiden tot lekkage of overstromingen, dit heeft weer schades tot gevolg. Deze waterschades, waarvan het schadebedrag vaak hoog is, zijn de nachtmerrie van menig auto- en woningbezitter. Daarom is het goed te weten of uw autoverzekering, inboedelverzekering en opstalverzekering dit soort waterschades dekken.
Heeft u een motor, en gaat u deze inruilen voor een auto? Dan wilt u de schadevrije jaren op de motorverzekering natuurlijk meenemen naar de autoverzekering. En gelukkig is dit mogelijk. U kunt de korting, die is opgebouwd met de motorverzekering, namelijk overdragen aan de nieuwe autoverzekering. Ook als u besluit om naar een andere verzekeraar over te stappen.
Bent u getrouwd in gemeenschap van goederen, en hebben u en uw partner besloten te gaan scheiden? Dan betekent dit dat het gezamenlijke vermogen dat u heeft opgebouwd verdeeld zal moeten worden tussen u en uw (ex-)partner. Maar hoe zit het dan met de overlijdensrisicoverzekering die u samen hebt afgesloten? Is het verstandig deze op te zeggen? Het antwoord is nee. Uitleg volgt.
Gaat u deze zomer op vakantie in ons eigen kleine kikkerlandje? Denk dan ook even aan uw reisverzekering. Een reisverzekering in Nederland? Ja, een reisverzekering is vaak ook voor een binnenlandse vakantie aan te raden waarbij u minimaal 1 overnachting hebt geboekt. Maar welke risico’s kunt u hier nu precies mee afdekken? En welke niet?
De auto zelf wassen met de hand, of laten wassen in de wasstraat? Waar kiest u liever voor? Door het gemak en de snelheid waarmee u de klus kunt klaren in de wasstraat kiezen veel mensen voor de laatste optie. Maar is het wel slim om uw auto in de wasstraat te laten wassen?
Nederland staat wereldwijd bekend als een echt fietsenland. In eigen land kunnen we gebruik maken van meer dan 35.000 kilometer aan fietspaden! Nu de lente weer is aangebroken zullen veel mensen dan ook op pad gaan met de fiets. Een deel van deze mensen maakt fietstochten vanaf hun eigen woonadres, terwijl een ander deel de fiets op de fietsendrager van de auto monteert om verder gelegen gebieden te gaan verkennen.
Een groot deel van de automobilisten maakt gebruik van zijn smartphone tijdens het rijden. Handelingen als deze leiden de aandacht af en vergroten de kans op een ongeluk aanzienlijk. Dit is de reden dat verschillende verzekeraars bezig zijn met het ontwikkelen van applicaties die het smartphonegebruik in de auto moeten stoppen.
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom uw woonsituatie zou kunnen wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen naar een andere woning, het krijgen van een kindje, samenwonen, scheiden, of het verbouwen van uw onderkomen. Deze veranderingen zorgen er ook voor dat u uw woonverzekering dient aan te passen. Wij zetten 3 eventuele wijzigingen kort op een rij.
Het bezitten van een prachtige boot, daar heeft u altijd al van gedroomd. Nu is het moment eindelijk daar en heeft u de luxe om te investeren in de boot waar u al die tijd naar hebt gesnakt. Done deal! U bent uiteraard enorm enthousiast over de aankoop, terwijl er op dat moment ook andere zaken een rol gaan spelen. Gaat u bijvoorbeeld een bootverzekering afsluiten voor dit kostbare bezit?
Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 autobezitters in Nederland bij het afsluiten van een autoverzekering voor een te hoge dekking heeft gekozen. Deze autobezitters zijn daarmee oververzekerd en betalen onnodig veel premie. Persoonlijke voorkeuren, maar ook gebrekkige informatievoorziening door verzekeraars zouden de reden kunnen zijn van dit enorme aantal oververzekerden.
Na een aantal jaren van verkoopdaling worden er weer meer caravans verkocht in ons land. Ondanks de daling is Nederland het nummer één caravanland van Europa gebleven. Volgens Tom Huyskens, woordvoerder van BOVAG, staan er ongeveer 460.000 caravans in Nederland geregistreerd. Hij stelt dat Nederland hiermee de grootste caravandichtheid van Europa heeft.
Een scooterverzekering afsluiten? Dan is het belangrijk dat u de juiste dekking kiest. Met het oog op de hoge diefstalcijfers in ons land is het verstandig om een scooterverzekering met in ieder geval diefstaldekking af te sluiten, vooral voor scooters een relatief hoge waarde hebben. Om de kans op diefstal van uw scooter te verkleinen is het van groot belang dat er een geschikt slot aanwezig is.

Varen zonder zorgen

22 maart 2016
Het is weer tijd om uw boot voor het komende seizoen vaarklaar te maken en te kiezen voor een goede bootverzekering met een scherpe premie!
Huurt u een woning of gaat u binnenkort wonen in een huurhuis? Dan is het belangrijk om na te gaan waar uw verantwoordelijkheden liggen, maar ook welke verzekeringen voor u van toepassing zijn. Hoe bent u bijvoorbeeld verzekerd tegen lekkage? Wat nu als uw meubels beschadigd raken? En wie betaalt als er een bal door het raam wordt geschoten?
De winter loopt op zijn einde en de eerste tekenen van de lente zijn al zichtbaar. Dit betekent dat uw motor weer rijklaar gemaakt mag worden voor de komende zomerperiode! Tevens is dit een goed moment om eens na te gaan of u niet onnodig veel betaalt voor uw motorverzekering. Door te vergelijken kunt u doorgaans veel besparen op de premie van uw motorverzekering.
De populariteit van de elektrische fiets is de afgelopen jaren flink toegenomen. Tegenwoordig is zelfs bijna 1 op de 5 van de in Nederland verkochte fietsen een elektrische fiets. Een verklaring voor de toegenomen populariteit van de zogenaamde e-bike is dat steeds meer mensen deze fiets als een vervanging voor de auto zien en dat de fiets meehelpt aan een gezonde en milieubewuste levensstijl. Maar hoe kunt u zich nu precies verzekeren voor deze milieuvriendelijke tweewieler?
Het huren van een auto in het buitenland geeft natuurlijk veel vrijheid. Voordat u daadwerkelijk een auto gaat huren is het echter van belang dat u met een aantal punten rekening houdt. Autoverhuurbedrijven in het buitenland rekenen namelijk vaak extra en onverwachte kosten, bijvoorbeeld in de vorm van een overbodige verzekering. Met behulp van dit artikel proberen wij u een inzicht te geven in veelvoorkomende verzekeringen in het buitenland.
Goed nieuws! Onze 10% kortingsactie op alle nieuwe autoverzekeringen is verlengd. Tot en met 31 maart 2016 blijven wij u 10% korting aanbieden op een nieuwe autoverzekering.
Een groot aantal wintersporters krijgt jaarlijks te maken met een ski-ongeval. Veel Nederlanders hebben een grote kans op zo’n ongeluk omdat zij vaak onervaren en ongetraind op wintersport gaan. Ieder jaar moeten een hoop mensen hun wintersportvakantie dan ook afbreken door een dergelijk voorval.
Vraagt een goede vriend(in) of familielid of hij/zij uw auto tijdelijk mag lenen? Dan bent u natuurlijk snel geneigd om hiermee in te stemmen. Wat er dan gebeurt bij eventuele schade vanuit uw autoverzekering is vaak onduidelijk. Waar moet u op letten bij het uitlenen van uw auto aan iemand anders? En hoe bent u precies verzekerd?
Op dit moment verspreid het zika-virus zich razendsnel in Midden- en Zuid Amerika. Ook in landen buiten Midden- en Zuid Amerika, zoals Thailand, komt het virus voor. Nederland heeft (nog) geen negatief reisadvies afgegeven voor mensen die een gebied willen waar het zika-virus heerst. Maar wat als u de reis door deze omstandigheden zelf wilt annuleren? Heeft u hierbij recht op een teruggave vanuit uw annuleringsverzekering?
Tot 1 januari van dit jaar was het gevoerde beleid door verzekeraars wat betreft schadevrije jaren nog al eens verwarrend. Bij de ene verzekeraar had u de kans om bij een schade meer schadevrije jaren verliezen dan bij de andere. Vanaf 1 januari 2016 is deze terugval bij alle verzekeringsmaatschappijen echter gelijk.
Nieuwe auto kopen? Dan is het verstandig om eerst een proefrit te maken, zowel bij een nieuwe auto als een occasion. Ook bij het maken van een proefrit is de kans op schade natuurlijk aanwezig. De grote vraag is dan ook: hoe bent u verzekerd bij het maken van een proefrit? En wie is er verantwoordelijk?
De schades die u bij een verzekeraar claimt kunnen in omvang enorm variëren. Op het moment dat u uw telefoon of tablet thuis laat vallen en er een barst in het scherm ontstaat, kunt u deze schade claimen bij uw inboedelverzekeraar door het specifieke schadebedrag op te geven. Het schadebedrag neemt echter grotere vormen aan indien er bijvoorbeeld sprake is van lekkage of stormschade.
Stelt u zich eens voor dat u in uw auto stapt, een bestemming intypt en u vervolgens naar uw bestemming laat rijden terwijl uzelf een dutje doet, een boek leest of uw e-mails beantwoordt. Dit kan gerealiseerd worden met de introductie van de zelfrijdende auto.
Sluit u een inboedelverzekering af? Dan dient u in de aanvraag van de verzekering aan te geven hoeveel uw inboedel precies waard is. U wilt namelijk niet onderverzekerd raken. Wat zijn de risico’s van onderverzekerd zijn? En hoe wordt onderverzekering voorkomen?
Code rood? Dan wordt er sterk geadviseerd om niet de weg op te gaan. Doet u dit wel, dan is dit uiteraard uw eigen verantwoordelijkheid. Hoe worden deze omstandigheden door uw autoverzekeraar geïnterpreteerd, gezien het feit dat de kans op schade toeneemt?
Bromfiets of scooter kapot? Ook als uw bromfiets of scooter kapot is moet deze verzekerd zijn. Het officieel beëindigen van een bromfietsverzekering is op dat moment dus niet mogelijk. Voor een kapot voertuig wilt u echter geen premie meer betalen. Wat kunt u dan wel doen?
Het aantal ouderen in Nederland is de afgelopen jaren flink toegenomen. Ongeveer 17% van de Nederlanders is vandaag de dag ouder dan 65 jaar. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS) zal dit percentage in 2040 ongeveer 26% zijn. Steeds meer van deze ouderen nemen deel en zullen deel gaan nemen aan het verkeer. In hoeverre zijn ouderen een groot risico voor autoverzekeraars?
De noordelijke provincies hadden de afgelopen week veel last van ijzel waardoor het openbare leven hevig werd ontwricht. Veel scholen bleven gesloten en mensen kregen het advies om vooral niet de weg op te gaan. De ijzel zorgde ook voor extra drukte bij een aantal organisaties. De autoverzekeraars hadden, het anders dan u misschien verwacht, minder druk. Het aantal meldingen van schades viel, gezien de weersomstandigheden, relatief erg mee.
Om het nieuwe jaar goed te beginnen bieden wij u 10% korting op autoverzekeringen van onder andere de volgende verzekeraars: Allianz, A.S.R., Avéro Achmea, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale Nederlanden en Reaal.
De zorgverzekering is vaak een grote kostenpost. Gelukkig kunt u toch eenvoudig besparen op deze verzekering. Wij hebben een aantal besparingspunten voor u op een rij gezet. Loop deze punten een keer af en bespaar flink!
In 2016 wordt de zorgverzekering gemiddeld 4 euro duurder ten opzichte van 2015. Op jaarbasis betekent dit een stijging van 48 euro. Om deze stijging te kunnen compenseren zal de zorgtoeslag toenemen. Wat betekent dit voor u?
De kerstvakantie is vandaag officieel van start gegaan in Nederland. Naast de aankomende feestdagen kunnen we ook genieten van de opening van het wintersportseizoen! De kerstvakantie is een zeer populaire periode om op wintersport te gaan. Natuurlijk wilt u er onbezorgd op uit gaan zonder dat u zich met randzaken bezig hoeft te houden op vakantie.
Hoe is het gesteld met uw kennis over zorgverzekeringen? Over het algemeen zijn er veel misvattingen over de zorgverzekering en het overstappen. Met de juiste kennis in huis wordt het voor u gemakkelijker om een keuze te maken en om over te stappen. Het is hoog tijd dat een aantal misvattingen worden recht gezet.
Het gebruik van alternatieve geneeswijzen wint aan populariteit de laatste jaren. Nederlanders brengen steeds vaker een bezoek aan de acupuncturist, homeopathisch arts of Shiatsu-therapeut. Alternatieve geneeswijzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar u kunt zich hier wel aanvullend voor verzekeren.
Als je zwanger bent of wilt worden is het prettig als je zorgverzekering goed aansluit op je wensen. Tijdens deze bijzondere periode wil je natuurlijk niet voor vervelende verassingen komen te staan.
Gaat u vaak naar de fysiotherapeut of verwacht u dit in 2016 te doen? Dan is het verstandig om te kijken naar een aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Wat is er allemaal mogelijk?
Jaarlijks trekken zo’n 7,6 miljoen Nederlanders naar buitenlandse oorden voor een welverdiende vakantie. De meeste mensen beleven een zorgeloze vakantie, maar toch zijn er ook een aantal zaken die mis kunnen gaan. Zo komen ieder jaar ongeveer 250.000 Nederlandse vakantiegangers in contact met een buitenlandse arts.
Kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn via de basisverzekering verzekerd voor de meeste tandartskosten. Voor verzekerden vanaf 18 jaar vallen deze kosten vaak buiten het basispakket. U kunt de kosten voor de tandarts zelf betalen of een aanvullende verzekering afsluiten. Wat is nu precies voordeliger?
Het is vandaag 19 november, hét startsein voor het vergelijken van uw zorgverzekering! Heeft u bepaalde wensen voor een nieuwe zorgverzekering of bent u wellicht benieuwd of u ergens goedkoper verzekerd kunt zijn? Het is hoe dan ook slim om zorgverzekeringen te vergelijken aan de hand van uw dekkingswensen.
Gemeenten in Nederland compenseren sinds 1 januari 2015 voor het afschaffen van de Wet tegemoetkoming chronisch zieken (Wtcg) en de regeling Compensatie eigen risico (Cer). Hierdoor zijn echter grote verschillen ontstaan in het beleid van gemeenten.
Het is glad op de weg, de zon staat laag, u bent moe en let even niet op, een ongeluk zit in een klein hoekje. Een moment van onoplettendheid kan grote gevolgen hebben op de weg.
Ondanks het feit dat de diefstalcijfers van bromfietsen in het eerste half jaar van 2015 iets zijn afgenomen in vergelijking tot dezelfde periode in 2014, zijn er in totaal alweer 6881 brom- en snorfietsen gestolen in het eerste halfjaar van 2015. Dit blijkt uit cijfers van Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc).
Iedere Nederlander boven de 18 jaar is verplicht om een basiszorgverzekering af te sluiten. De basisverzekering is een verplicht deel van de zorgverzekering. Naast de basisverzekering kunt u zich ook aanvullend verzekeren, afhankelijk van eventuele (toekomstige) zorgbehoeften. Heeft u het komende jaar meerdere bezoeken bij de orthodontist gepland staan? Dan doet u er verstandig aan om hiervoor een aanvullende zorgverzekering af te sluiten.
Vanaf 19 november heeft u weer de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Bent u ontevreden over uw huidige zorgverzekeraar? Dan is dit het moment om over te stappen! En zelfs wanneer u een goed gevoel hebt bij uw huidige zorgverzekeraar, is het verstandig om jaarlijks uw zorgverzekering te vergelijken. Zo bent u er zeker van dat u niet te veel betaalt.
Vanaf 1 januari 2016 zullen er een aantal wijzigingen worden doorgevoerd in het bonus-malussysteem die het overstappen naar een andere autoverzekering vergemakkelijken. De verwachting is dan ook dat meer mensen volgend jaar zullen overstappen naar een andere autoverzekeraar.
Pech komt altijd nèt op het verkeerde moment. Op weg naar een belangrijke afspraak of voor vertrek op vakantie. Dan is het wel zo fijn als u snel weer verder kunt rijden. Ook in uw eigen woonplaats. Met onze Pechhulp Verzekering bent u 24/7 verzekerd van professionele hulpverlening. Wilt u niet weer één jaar vastzitten aan dure tarieven van andere aanbieders? Wacht dan niet langer en stap nu over!
De medische kosten die mensen maken tijdens een vakantie buiten Europa zitten vanaf 1 januari 2017 niet meer in het basispakket van de zorgverzekering. Iedere Nederlander zal straks dus een aanvullende zorgverzekering of reisverzekering met dekking medische kosten moeten afsluiten indien zij tijdelijk buiten Europa verblijven.
Een overlijdensrisicoverzekering blijkt voor veel mensen een ingewikkeld product. Mensen associëren het ingewikkelde product voor overlijdensrisico met het lastig stopzetten van deze verzekering. Dit valt in werkelijk echter wel mee.
Stoptober, dat is net als oktober maar dan zonder sigaretten. Uit onderzoek blijkt dat mensen zich al na één rookvrije maand gezonder en fitter gaan voelen. Daarnaast bespaart u natuurlijk op de kosten van sigaretten. Dit is echter nog niet alles. Heeft u er ook wel eens bij stil gestaan hoeveel geld u kunt besparen aan verzekeringen door te stoppen met roken?
Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 1,4 miljoen Nederlanders van plan zijn om in 2016 van zorgverzekering over te stappen. Dit is een stijging van ongeveer 16% ten opzichte van 2015.
Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft een rechtsbijstandverzekering afgesloten. Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische dekking bij veelvoorkomende conflicten en geschillen. U kunt denken aan juridische hulp bij het verhalen van verkeersschade op een derde partij, maar ook aan koop- of huurgeschillen of mediation bij de beëindiging van een huwelijk of geregistreerd partnerschap.
Het kabinet heeft op Prinsjesdag de begroting voor 2016 gepresenteerd. Ook de zorgverzekering staat hierbij standaard op de agenda. De overheid bepaald jaarlijks wat er tot het basispakket van de zorgverzekering behoort en hoeveel het eigen risico bedraagt.
Koude en gure winterdagen met veel neerslag nodigen niet uit om eens lekker met de motor erop uit te gaan. Toch zijn er motorrijders die het hele jaar door rijden, weer of geen weer. Bent u iemand die alleen op mooie (zomer)dagen de motor pakt? Dan is een winterstoppolis wellicht iets voor u.
Bij een flinke hagelbui pakt u liever de auto dan de fiets wanneer u een aantal boodschappen moet doen in de supermarkt. Iedereen zoekt een veilig onderdak wanneer de kleine klompjes ijs uit de lucht vallen. Een bui met grote hagelstenen kan echter voor veel meer problemen zorgen.
De zomer komt tot zijn einde, de scholen beginnen weer, de temperaturen dalen en Sail Amsterdam is helaas ook voorbij. Aan het begin van deze zomer schreef ik een blog over het zomerklaar maken van uw boot. Helaas is het nu alweer tijd om u te informeren over het winterklaar maken van uw boot.
Een boot is voor veel mensen een grote investering waar zij jarenlang plezier mee hopen te hebben. Daarom is het verstandig om een bootverzekering af te sluiten die eventuele schades en diefstal dekt. Een groot deel van de Nederlandse booteigenaren blijkt echter niet verzekerd te zijn.
Gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Zorg er dan voor dat u goed verzekerd bent. Een reisverzekering wordt meestal afgesloten voor een vakantie. De maximale reisduur op een standaard reisverzekering is in veel gevallen niet toereikend wanneer het een dergelijk uitstapje betreft.
Nu de zomer zijn einde nadert en de herfst bij tijd en wijlen alweer op de deur klopt, worden veel caravans en campers weer gestald voor het volgende seizoen. Een jaarlijks terugkerend ritueel hierbij is het winterklaar maken van de caravan of camper.
Het leek in 2001 een briljant idee van toenmalig minister van financiën Zalm en staatssecretaris Vermeend om voor vermogen een box 3 met een fictief rendement van 4% in te stellen en daarover 30% belasting te heffen.
De hypotheeklasten voor het eigen huis zijn in de crisisperiode regelmatig onderwerp van discussie. Mensen konden door ontslag of andere redenen hun hypotheek niet meer betalen. Als mensen uit huis gezet moeten worden zijn er twee verliezers, de klant en de geldverstrekker. Er zijn daarom heel wat verbeterpunten mogelijk.
Veel mensen betalen hun verzekeringspremie te laat. Bij sommige mensen gaat het zo ver dat de premie voor een wettelijk verplichte verzekering helemaal niet betaald wordt. Dit kan uiteindelijk grote gevolgen hebben. Hoe werkt dit precies?
Het huren van een scooter of quad op vakantie wordt steeds populairder. Met name voor jongeren is het gebruik van deze gemotoriseerde voertuigen een goedkope manier om zich in het buitenland te verplaatsen. In veel gevallen zijn vakantiegangers zich echter niet bewust van de gevaren die dit met zich meebrengt.
De laatste jaren zijn de hypotheekvoorwaarden drastisch veranderd. Om een huis te kopen hoefde je geen eigen geld te hebben. Sterker nog de aankoopkosten en verbouwingen werden gewoon door de bank meegefinancierd.
Veel Nederlanders kiezen nog steeds voor een autovakantie dit jaar. Met de auto op vakantie is voor veel mensen de meest comfortabele manier om te reizen. U kunt gaan en staan waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Daarnaast bepaald u zelf hoeveel bagage u meeneemt in de auto.
Het aantal auto’s van 25 jaar of ouder in Nederland is voor het tweede jaar op rij gedaald. Vanaf 2008 tot 2013 was een stijging in het aantal oldtimers te zien van 40%. In 2013 waren er 320.260 oldtimers in Nederland op de weg te vinden. Vanaf dat jaar is er een daling ingetreden.
In mijn weblog van 11 juli 2015 heb ik het gehad over het onderzoek van de Universiteit van Maastricht waarbij is komen vast te staan dat kou de situatie van mensen met diabetes type 2 aanzienlijk verbetert.
Vrijdag 17 juli 2015 werd een nieuw record gevestigd op de beurs. De beurswaarde van Google steeg op één dag 60 miljard dollar. De genoemde oorzaak: betere kwartaalcijfers dan verwacht en het bericht dat de onderneming gaat letten op de uitgaven! Hoe verzin je het.
Gaat uw kind in september naar het voortgezet onderwijs? Dat is een hele stap. Vooral het reizen wordt door de meeste ouders als ‘spannend’ ervaren. Veel kinderen fietsen naar school en dat brengt vanzelfsprekend risico’s met zich mee. Gelukkig zijn kinderen vaak volwassener dan u denkt.
Regelmatig lees je dat het gebruik van plastic leidt tot een onnatuurlijke vorm van milieuverontreiniging. Een bekend voorbeeld van grootschalige vervuiling in zee is onder meer de plasticsoep in de Grote Oceaan. Wat de exacte afmeting van de plasticsoep is, is niet bekend. Naar schatting gaat het om een gebied ter grootte van 34 keer Nederland.
Onderzoekers van de Universiteit van Maastricht hebben vastgesteld dat kou de situatie van mensen met diabetes type 2 aanzienlijk verbetert.
Dat er een zelfrijdende auto komt is zeker, maar wanneer? Autofabrikanten, laboratoria en universiteiten werken aan het realiseren van de zelfrijdende auto’s. Zij lopen echter al achter, Google is het gelukt om een auto zelfstandig te laten rijden. De traditionele auto-industrie kan niet achterblijven en de eerste tekenen naar zelfrijdende auto’s zijn er al.
Het is weer zomer in Nederland. Dat betekent buiten leven en genieten van de warme zonnestralen. Voor veel bootbezitters is dit bij uitstek een periode om er veelvuldig op uit te trekken. Iedere zomer worden er dan ook veel schades gemeld door booteigenaren
De maand juli is weer aangebroken. Dit is een traditionele vakantiemaand waar mensen er massaal op uit trekken om eens lekker uit te rusten en nieuwe energie op te doen. Gaat u dit jaar in Nederland op vakantie? Of kiest u toch voor een verblijf buiten de landsgrenzen?
De wereld om ons heen verandert vliegensvlug. Tien jaar geleden maakten wij gebruik van floppy disks, terwijl we tegenwoordig de cloud hebben om onze gegevens op te slaan. We innoveren sneller dan we ooit hebben gedaan in bijna iedere bedrijfstak. Alleen verzekeraars lijken stil te staan.
De komende weken zullen een groot aantal Nederlanders naar het buitenland trekken voor een welverdiende vakantie. Een aantal jaar geleden is er al een doorlopende reisverzekering afgesloten. Maar hoe zit het eigenlijk met eventuele medische kosten die gemaakt worden in het buitenland?
De rol van de fiets groeit nog steeds in Nederland. Verbeterde technologieën zorgen ervoor dat fietsen vaker aantrekkelijk wordt. Een fiets met elektrisch aangedreven trapondersteuning (e-bike of elobike) kan ritten aan waarvoor men vroeger de auto pakte.
Gaat u naar Griekenland op vakantie? De reisbrancheorganisatie ANVR heeft een duidelijke waarschuwing gegeven aan reizigers die van plan zijn om naar Griekenland te gaan. Neem voldoende contant geld mee en zorg voor een goede reis- en annuleringsverzekering.
De regeringspartijen VVD en PvdA zijn het erover eens dat het belastingsysteem eenvoudiger moet en dat de lasten op arbeid omlaag moeten. Dat moet ook zorgen voor meer werkgelegenheid.
Veel reizigers gaan nog steeds zonder reisverzekering op vakantie. Nederlanders maakten vorig jaar meer dan 17 miljoen buitenlandse vakanties, waarvan slechts 12% een reisverzekering had.
Gaat u deze zomer met de caravan op pad? Een goede voorbereiding kan een hoop stress vermijden op vakantie. Bereid u goed voor met onze praktische tips en informatie en u kunt zorgeloos de weg op!
Carglass is in het kader van hun campagne ‘Veilig autorijden begint met goed zicht’ een nieuwe actie opgestart.
De zomervakantie komt steeds dichterbij en de vakantiekriebels beginnen te komen. Wanneer u met een caravan op vakantie gaat in Nederland of het buitenland wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn. Maar welke opties zijn er eigenlijk in het verzekeren van uw caravan?
Staat er veel wind? Hoe hoog zijn de golven? Door middel van de KNRM Helpt-app worden enthousiaste watersporters op hun wenken bediend. Deze gratis app voorziet in tips en toepassingen voor een veilige dag op de golven.
Het afsluiten en hebben van een verzekering kan verschillende vragen oproepen. Op onze website vindt u onder de meest gestelde vragen per verzekering in veel gevallen een antwoord. In deze blog worden de vier meest gestelde vragen bij VerzekerVoordelig.nl onder de loep genomen.
Het komt met regelmaat voor dat iemand schade oploopt, terwijl de dader spoorloos verdwenen is. Dit is ontzettend vervelend, vooral als u hiervoor geen verzekering heeft afgesloten.
Na uitgebreid marktonderzoek hebben wij ons aanbod voor de caravanverzekering vernieuwd. In onze vernieuwde vergelijkingsmodule hebben wij de caravanverzekering van Avero Achmea, Europeesche en Unigarant opgenomen.
Om nog beter te kunnen voldoen aan uw wensen hebben wij Unigarant toegevoegd aan ons aanbod voor de bootverzekering. Op onze website kunt u nu de bootverzekeringen van 4 eersteklas maatschappijen met elkaar vergelijken, te weten: Unigarant, Delta Lloyd, Europeesche en Avero Achmea.
Voor de MotorfietsVoordeelPolis zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Deze motorverzekering biedt u als motorrijder nu nog aantrekkelijkere voorwaarden tegen een scherp tarief.
Iedere gebeurtenis in onze maatschappij waarbij slachtoffers zijn of mensen worden benadeeld zijn aanleiding tot beschermende maatregelen. De brand in Volendam was een nachtmerrie...
Als u om uzelf heen kijkt dan ziet u al snel mensen die financieel (gedeeltelijk) van u afhankelijk zijn. Hierbij kunt u denken aan uw ouders, uw kinderen, uw partner, maar ook uw compagnon en andere familieleden. Al deze mensen krijgen misschien wel een financiële tegenvaller als u overlijdt.
De maand april klopt alweer op de deur, de lente komt eraan, de dagen worden langer en de temperatuur zal snel weer gaan stijgen. De zomerkriebels komen langzaam opzetten. Tijd om na te gaan denken over het klaarstomen van uw boot.
Als u schade aan uw auto heeft opgelopen, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Maar mag u de schade bij elke willekeurige garage laten herstellen? Veel verzekeringsmaatschappijen werken samen met aangesloten reparateurs. Vaak profiteert u dan van een aantal voordelen.
Vanaf heden bieden wij u een driejarige fietsverzekering met een unieke doorfietsgarantie! Bij diefstal of schade bent u er van verzekert weer snel op de fiets te zitten.

Wat is geld?

14 maart 2015
Er zijn ontwikkelingen waardoor de vraag naar boven komt: ‘wat is geld?’. Hoe gaan wij momenteel met geld om? En wat is geld feitelijk nog waard? Een aantal ontwikkelingen wil ik kort aangeven in deze blog.
Betrokken raken bij een aanrijding is al vervelend genoeg. Wanneer moet u nu wel of geen schadeformulier invullen en welke informatie moet u invullen en aankruisen?
Steeds meer mensen hebben een motorboot, een sloep of een ander vaartuig. Een boot is, net als een buitenboordmotor, een gemakkelijk doelwit voor dieven en dat blijkt ook uit cijfers van de afgelopen jaren. Gemiddeld worden er jaarlijks ruim 1200 boten en 2100 buitenboordmotoren gestolen.
a.s.r. is een actie gestart waarmee het winkelketen V&D een steuntje in de rug wil geven. Wanneer u vóór 25 februari 2015 een particuliere verzekering uit het a.s.r. Voordeelpakket afsluit, ontvangt u een V&D cadeaubon t.w.v. € 25,-. De cadeaubon is bij ieder V&D filiaal in te wisselen.
Autobezitters in grote steden betalen meer aan hun aansprakelijkheidsverzekering door het hogere risico. Toch is er één Nederlandse stad die er met kop en schouders bovenuit steekt.
In Nederland bent u niet wettelijk verplicht om uw boot te verzekeren. Er zijn echter uitzonderingen op deze regel en als u naar het buitenland wilt met uw boot dan gelden er vaak andere regels.
Wij bieden u graag een voordelige start van het nieuwe jaar. Daarom ontvangt u bij ons 15% korting op uw autoverzekering indien u deze in het eerste kwartaal bij ons aanvraagt.
Indien u in het bezit bent van een auto in Nederland, bent u verplicht om hier minimaal een WA-verzekering voor af te sluiten. Afgezien van de soort dekking waar u voor kiest, is het belangrijk dat u niet teveel betaalt. Om u hierin bij te staan, zal ik u voorzien van 4 tips die u kunnen helpen in het besparen op uw autoverzekering.
In het hele land is momenteel overlast door de harde wind en in de kustgebieden is windkracht 7 voorspeld. Er is door het KNMI code geel afgegeven voor alle provincies.
De schadecijfers rond oud en nieuw zijn ieder jaar enorm. Het legale en illegale vuurwerk dat jaarlijks wordt afgestoken zorgt voor veel schade. Door de grote risico’s die dit met zich meebrengt, is het belangrijk om te weten welke schades u kunt claimen en op welke verzekering.
Het nieuwe jaar staat voor de deur en er wordt, zoals altijd, weer flink uitgepakt om dit te vieren. We brengen oudejaarsavond door met familie en vrienden, waarbij de traditionele versnaperingen en oudejaarsconferences ook niet uit beeld verdwenen zijn.
De trend van de afgelopen jaren wordt in 2015 voorgezet: de zorgverzekering gaat weer duurder worden. Wat kunt u doen om de kosten van uw zorgverzekering toch zo laag mogelijk te houden? Uit dit artikel volgen drie tips waaraan u een eigen invulling zult moeten geven met betrekking tot u persoonlijke situatie.
Woninginbraak komt helaas regelmatig voor. Het gevoel dat er vreemden in uw huis zijn geweest met onvriendelijke gedachten geeft natuurlijk geen goed gevoel. Inbrekers hebben aan uw bezittingen gezeten en hebben wellicht waardevolle spullen meegenomen.
Het verplicht eigen risico op uw zorgverzekering neemt volgend jaar weer toe. Dit bedrag is door de overheid vastgesteld op 375 euro in 2015. Het principe van een ‘eigen risico’ nemen is dat de premie daalt omdat u zelf een deel van het risico op zich neemt. Maar de premies voor de zorgverzekeringen nemen ook toe.
Het lijkt misschien nog ver weg, maar de winter staat alweer voor de deur. Over ruim één week duikelen we alweer decembermaand in. Niet alleen kijken we uit naar de leuke feestdagen die december biedt, ook breekt er weer een periode aan waarin we met z’n allen op wintersport gaan!
U leent uw scooter een dagje uit aan uw dochter, of u laat een jongere vriend even heen en weer rijden op uw scooter. Kent u dat? Uw scooter uitlenen aan jongere bestuurders is een pijnpunt in scooterverzekeringland op het moment.
De temperaturen zijn dan nog wel aan de hoge kant, maar schijn bedriegt. Het is namelijk alweer november. Een maand waarin we vaak de eerste sneeuwvlokken al te zien krijgen.
Heeft u onlangs een aanvraag ingediend voor een overlijdensrisicoverzekering en een afwijzing of verhogingsvoorstel ontvangen van een maatschappij? Dan biedt VerzekerVoordelig.nl u nu een alternatief.
In Harlingen worden gemiddeld meer fietsen gestolen dan in Amsterdam en als je in Bussum woont zou ik je fiets in de garage laten staan en lekker de auto pakken. Een duik in de diefstalcijfers van fietsen in Nederland.
Iedereen zijn woonsituatie is wel eens gewijzigd. Als u zo een verandering in woonsituatie doormaakt dan is het laatste waaraan u denkt wel het aanpassen van uw woonverzekering. Dit begrijpen wij heel goed. Toch is het echt belangrijk dat u deze veranderingen tijdig aan uw tussenpersoon/verzekeraar doorgeeft. Uw dekking en uw premie is namelijk afhankelijk van uw woonsituatie.
Onlangs heeft de ANWB bekend gemaakt dat de prijs voor de wegenwachtservice in 2015 flink omhoog gaat. Bij VerzekerVoordelig.nl kunt u terecht voor een veel voordeliger alternatief met een dekking welke minstens zo goed is.
In onderstaand artikel bespreken wij welke wijzigingen betrekking hebben op de zorgpremie, zorgtoeslag, eigen risico en dekking in de basisverzekering van 2015.
Iedere twee weken behandelen Stefan, Evert en Ben in de #VraagVanDeWeek een vraag die ons team vaak krijgt van onze klanten. Deze week leggen wij uit wat je moet doen bij parkeerschade door een onbekende dader.
Meer dan 70% van alle Nederlanders heeft een uitvaartverzekering. Een kwart van deze mensen weet echter niet wat voor type uitvaartverzekering ze hebben afgesloten.
Iedere twee weken behandelen Stefan, Evert en Ben in de #VraagVanDeWeek een vraag die ons team vaak krijgt van onze klanten. Deze week wordt het verschil tussen een Ongevallenverzekering Inzittenden en een Schadeverzekering Inzittenden uitgelegd.
Met enige regelmaat krijgen wij te maken met klanten die de verzekeringspremie niet tijdig hebben betaald. De gevolgen hiervan kunnen tot grote problemen leiden, zoals een hoge boete van het RDW of het niet uitkeren van een schade.
Hanna een vrouw van vijftig jaar is stervende Zij zal ‘s maandags worden opgenomen in het hospice. Hiervoor moeten allerlei intake formaliteiten gebeuren.
De extreme regenbuien van de afgelopen tijd hebben voor veel wateroverlast gezorgd in Nederland. Bent u hier zelf getuige van geweest en vraagt u zich af hoe de verzekering uw schade dekt? We zullen het u uitleggen.
Vanwege recente marktontwikkelingen hebben verschillende verzekeraars hun beleid van het erkennen van schadevrije jaren verruimd.
Verzekeren doe je om het risico voor schade aan je boot of aan anderen af te dekken. Je kunt natuurlijk zelf ook stappen ondernemen om de kans op schade te voorkomen.
Dit klinkt misschien een beetje raar voor een tussenpersoon. Maar dit kan je voor veel ellende behoeden.
Als klanten hun verzekering bij ons willen opzeggen, dan gebeurt dat vaak telefonisch. Helaas is dit niet mogelijk.
Wanneer u als werknemer arbeidsongeschikt raakt kan dit grote gevolgen hebben voor uw inkomsten, waarbij het nog maar de vraag is of u aan uw verplichtingen kunt voldoen.

Handige reistips

10 juni 2014
|Door Evert Korse
De komende weken gaan weer vele Nederlanders op vakantie. De volgende reistips zorgen ervoor dat u goed voorbereid en onbezorgd kunt vertrekken!
Nu het economisch wat beter gaat worden banken weer actief met tv-reclamespotjes om geld door de beleggingsdeskundigen van de bank vakkundig te beleggen.
Vanaf vandaag introduceren wij de VerzekerVoordelig Uitvaartpolis.
Dit is een veel gehoorde vraag op onze klantenservice. Graag informeren u hierover.
Zoals wij in de nieuwsbrief van februari hebben geschreven is onze directeur Klaas Kroezen in januari mee geweest met de Kilimanjaro expeditie o.l.v. Wim Hof bekend onder de naam Iceman.
Op het moment dat u te maken krijgt met (brand-) schade zijn er naast de emotionele en praktische zaken, ook grote financiële belangen die veel zorg en aandacht verdienen.
Per 14 april 2014 kunt u bij VerzekerVoordelig.nl zelf de woonlastenverzekering online aanvragen.
VerzekerVoordelig.nl heeft per direct de openingstijden gewijzigd.
Heeft u geen rechtsbijstandsdekking afgesloten bij uw autoverzekering? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis verhaalservice.
In het eerste kwartaal van 2014 zijn er 20% meer scooters en motoren gestolen dan in dezelfde periode vorig jaar. Dit is een stijging die in een lijn ligt met de groei die scooterdiefstal de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Wat heeft dit voor invloed op jou en je scooter?
Wij bij VerzekerVoordelig.nl proberen constant onze dienstverlening te verbeteren. Dit doen wij door ons productaanbod uit te breiden en zo een all-round tussenpersoon te worden voor al je verzekeringen en bankzaken. Omdat wij ook serieus willen worden in zakelijke verzekeringen en willen helpen met je bankzaken hebben wij afgelopen maanden ons productaanbod uitgebreid met een internet spaarrekening en met een zakelijk pakket voor ZZP’ers en het MKB.
De Consumentenbond heeft een overzicht gegeven van de top 10 zinloze verzekeringen. Als aanbieder van particuliere verzekeringen kan ik mij daarin vrijwel geheel vinden.
De premies voor een autoverzekering van elektrische auto’s zullen in de toekomst gaan stijgen, zo is de verwachting van de consumentensite Wegwijs.
Met het mooie weer van de afgelopen weken worden de motorfietsen weer massaal uit de winterstalling gehaald. Als motorrijder wilt u uiteraard goed verzekerd de weg op. Dit kan met de motorverzekering van VerzekerVoordelig.nl.
Klanten die voor 27 april een overlijdensrisicoverzekering (ORV) aanvragen bij Nationale Nederlanden, krijgen eenmalig € 50,- teruggestort op hun rekening.
De komende weken gaan weer duizenden Nederlanders op wintersportvakantie. Behoort u ook tot de gelukkigen?
Vanaf heden kunt u ook via VerzekerVoordelig.nl het ‘Zekerheidspakket’ van Nationale Nederlanden afsluiten.
Vier maanden geleden op 14 september 2013 ontmoette ik Wim Hof, de Iceman. Hij was op dat moment bezig een groep mensen bij elkaar te krijgen die bereid waren om onder zijn begeleiding binnen 48 uur de Kilimanjaro te beklimmen.
Ongeveer 85 procent van de Nederlanders spaart bij de grote banken ABN Amro, ING of Rabobank.
Als we naar buiten kijken valt het allemaal nog mee, maar de winter zal de komende dagen toch echt zijn intrede gaan doen bij ons. Is autorijdend Nederland klaar voor de winter?
Skiërs en snowboarders die buiten de piste een ongeluk krijgen zijn in de meeste gevallen niet verzekerd. Een deel van de verzekeraars keert alleen uit wanneer er een gids of skileraar meegaat.
Sinds 2002 zijn de premies voor een overlijdensrisicoverzekering gemiddeld met 50% gedaald. Afgelopen jaren daalden de premies gemiddeld met 4,5%.
In januari 2014 zet de trend zich voort die met name in de tweede helft van 2013 is ingezet, namelijk een toename in het consumentenvertrouwen. Door een stijging van 4 punten komt het consumentenvertrouwen op een index van -18 uit. Dit is de hoogste index sinds het voorjaar van 2011.
Langzaam maar zeker is er sprake van een herstel op de woningmarkt. Afgelopen week kreeg ik daarentegen door het bericht in de media ‘gedwongen verkoop huizen met 27% gestegen’ een totaal ander gevoel over de woningmarkt. Als je dit bericht eens goed analyseert dan had de kop van dit bericht er ook heel anders uit kunnen zien.
Onze directeur Klaas Kroezen is deze maand 65 jaar geworden en gaat een van de grootste uitdagingen in zijn leven aan. Voor de medische begeleiding worden nog sponsors gezocht.
Bereken snel onze topdekking tegen een scherpe premie.