×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Klantenservice » Over ons » Ons team » Klaas Kroezen

Klaas Kroezen


Algemeen Directeur en mede-eigenaar VerzekerVoordelig.nl

Klaas Kroezen

Wie is Klaas?

Mijn naam is Klaas Kroezen. In 1991 ben ik samen met mijn vrouw Marleen gestart met een verzekeringskantoor. Voor die tijd werkte ik vanuit een kantoor aan huis in Hoogkarspel als zelfstandige makelaar in aardappelen. De eerste twee jaar bemiddelden wij in verzekeringen naast de makelaardij in aardappelen. Vanuit huis bezochten Marleen en ik de klanten thuis. Vanaf 1993 zijn wij geheel overgestapt naar de verzekeringsbranche vanuit ons huidige kantoor in Bovenkarspel.

 

Omdat verzekeringen een belangrijke plaats vormen in de persoonlijke financiële situatie van mijn klanten heb ik in 1997 de studie financiële planning afgerond en kreeg daarmee de titel FFP (Federatie Financiële Planner).

 

Naast het verzekeringskantoor heb ik altijd diverse functies bekleed in het sociale leven, zoals school, voetbalclub, kerk en gemeentebestuur. Nu ben ik, naast VerzekerVoordelig.nl, ook nog actief als voorzitter van drie verschillende stichtingen.

Waarom VerzekerVoordelig.nl?

Hoe meer financiële planningen ik maakte, hoe duidelijker het voor mij werd dat er veel verzekeringsproducten, zowel kwalitatief als prijstechnisch, op een niet klantgerichte wijze werden aangeboden. Dit was voor mij de reden om in 2000 als een van de eerste assurantietussenpersonen op internet particuliere verzekeringen aan te gaan bieden, onder de naam van VerzekerVoordelig.nl.

 

Onze visie van toen ‘op een no-nonsens wijze kwalitatief goede verzekeringen aanbieden tegen een scherpe prijs’ is nog steeds de visie van nu. Ons team van deskundige medewerkers werkt geheel vanuit het belang van de klant.