Diks verzekeringen

VerzekerVoordelig is sinds 1991 actief als volledig onafhankelijke intermediair tussen verzekeraars en klanten. Door deze onafhankelijkheid kunt u eenvoudig een geheel objectieve vergelijking maken, voor o.a. een autoverzekeringscooterverzekering en bootverzekering.   

Vanaf de oprichting is VerzekerVoordelig volkomen gericht op het bieden van een uitstekende service en toegankelijkheid naar klanten toe. Doordat wij vanaf 2000 via het internet werken, hebben wij onze service volledig kunnen richten op onze klanten, op u dus. 

In april 2020 is VerzekerVoordelig onderdeel geworden van Diks Verzekeringen www.diks.nl 

Diks Verzekeringen is opgericht in 1970 en sinds 1997 al actief in het online vergelijken van verzekeringen. Verzekeringen worden onafhankelijk vergeleken op prijs én kwaliteit. Het streven is om u verzekerd te krijgen tegen de beste premie en voorwaarden. Daarbij maken wij verzekeren voor u duidelijk, gemakkelijk en snel. Door verzekeringen te vergelijken op de website kunt u veel tijd en geld besparen. Uiteindelijk kunt u, na het maken van een vergelijking, de verzekering met de beste prijs-kwaliteitsverhouding direct online afsluiten via onze website.   

Wij vinden persoonlijk advies en service heel belangrijk. Verzekeren moet eenvoudig en duidelijk zijn. Heeft u een keer schade of pech? Dan streven wij ernaar om dit snel en naar volle tevredenheid voor u op te lossen.  

Naast een breed pakket aan particuliere en zakelijke verzekeringen bieden wij u ook alle gemakken van online dienstverlening. Digitaal waar mogelijk, persoonlijk waar nodig, helpen wij onze klanten met de beste oplossing voor zijn of haar risicovraagstuk.