×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
WA bootverzekering

WA bootverzekering

Op deze pagina kun je informatie vinden over de WA bootverzekering. Op deze pagina wordt uitgelegd wanneer je een WA bootverzekering moet afsluiten en wat de WA-dekking inhoudt.

WA Dekking

  • Aansprakelijkheidsdekking tot wel € 7.500.000,- per gebeurtenis

  • Hulpverlening en berging in geval van nood

  • Geen eigen risico

  • Trailer en volgboot gratis meeverzekerd (mits dit op de polis staat vermeldt)

Wanneer een WA Bootverzekering?

Welke bootverzekering kun je het beste nemen voor jouw boot? Wij raden je aan om jouw boot ten minste WA te verzekeren. Bereken nu direct jouw premie! Als er nog vragen zijn kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De WA bootverzekering dekt schade die door jou wordt toegebracht aan anderen. De verzekering dekt dus de aansprakelijkheid van de eigenaar en van de bestuurder van de boot voor veroorzaakte schade aan derden. Wanneer er dus door jou schade wordt toegebracht aan anderen met jouw verzekerde boot, dan dekt de WA verzekering de schadekosten.

Andere dekkingen:

Kleine boten

Wanneer kleine boten schade toebrengen aan anderen, wordt deze gedekt door de AVP. (Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren) Denk hierbij aan een roeiboot, kano of bootjes met minder dan 4 pk. Deze kleine bootjes hoeven dus niet WA verzekerd te worden. Op de aansprakelijkheidsverzekering pagina kun je meer informatie over de AVP vinden.