×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Recreatie & Reis » Bootverzekering » WA + volledig Casco
WA Casco bootverzekering

WA + volledig Casco bootverzekering

Op deze pagina vind je informatie over de WA + volledig Casco bootverzekering, deze verzekering wordt ook wel de All-Risk verzekering genoemd. De WA Casco bootverzekering is de meest uitgebreide verzekering.

WA + volledig Casco (All risk) dekking

  • Alle dekkingen van de WA verzekering boot en de WA + beperkt Casco verzekering boot gelden ook voor de WA + volledig Casco (All risk) bootverzekering

  • Totaal verlies garantie: indien je je vaartuig in zijn totaal verliest, krijg je de dagwaarde volledig uitgekeerd

  • Het eigen gebrek van jouw boot is gedekt. Dit betekent dat wanneer er bijvoorbeeld een constructie- of materiaalfout in de boot aanwezig is en deze tot schade leidt, de reparatiekosten aan jou worden vergoed.

Wanneer kiest u voor een WA + volledig Casco bootverzekering?

Naast de WA en de WA + beperkt Casco verzekering kun je ook voor de meest uitgebreide bootverzekering kiezen, de WA + Casco (All Risk) Bootverzekering.

De WA + Casco bootverzekering biedt de meest uitgebreide dekking. Met deze verzekering ben je naast de dekkingen van de WA verzekering en de WA + Beperkt Casco verzekering ook verzekerd tegen schade veroorzaakt aan jouw vaartuig door jouw eigen handelen. Bent je bijvoorbeeld tijdens het varen tegen de wal gebotst en heeft jouw boot schade opgelopen? Dan dekt de WA + Casco verzekering de schadekosten.

Een WA+ Casco bootverzekering is in het bijzonder aan te raden voor boten met een hoge waarde. Omdat de schadekosten erg hoog kunnen oplopen bij een boot met een hoge waarde, kun je je hiertegen beter verzekeren. Onze klantenservice staat u natuurlijk altijd te woord, wanneer u advies nodig hebt. 

Kleine boten

Wanneer kleine boten schade toebrengen aan anderen, wordt deze gedekt door de AVP. (Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren) Denk hierbij aan een roeiboot, kano of bootjes met minder dan 4 pk. Deze kleine bootjes hoeven dus niet WA verzekerd te worden. Op de aansprakelijkheidsverzekering pagina kun je meer informatie over de AVP vinden.

Vergelijk, kies en bespaar al binnen 5 minuten op uw bootverzekering