×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Recreatie & Reis » Bootverzekering » WA + volledig Casco
WA Casco bootverzekering

WA + volledig Casco bootverzekering

Deze pagina gaat over de WA + volledig Casco bootverzekering, deze verzekering wordt ook wel de All-Risk verzekering genoemd. De WA Casco bootverzekering is de meest uitgebreide verzekering.

WA + volledig Casco (All risk) dekking

  • Alle dekkingen van de WA verzekering boot en de WA + beperkt Casco verzekering boot gelden ook voor de WA + volledig Casco (All risk) bootverzekering

  • Totaal verlies garantie: indien u uw vaartuig in zijn totaal verliest, krijgt u de dagwaarde volledig uitgekeerd

  • Het eigen gebrek van uw boot is gedekt. Dit betekent dat wanneer er bijvoorbeeld een constructie- of materiaalfout in uw boot aanwezig is en deze tot schade leidt, u de reparatiekosten vergoed krijgt

Wanneer kiest u voor een WA + volledig Casco bootverzekering?

Naast de WA en de WA + beperkt Casco verzekering kunt u ook voor de meest uitgebreide bootverzekering kiezen, de WA + Casco (All Risk) Bootverzekering.

De WA + Casco bootverzekering biedt de meest uitgebreide dekking. Met deze verzekering bent u naast de dekkingen van de WA verzekering en de WA + Beperkt Casco verzekering ook verzekerd voor schade veroorzaakt aan uw vaartuig door uw eigen handelen. Bent u bijvoorbeeld tijdens het varen tegen de wal gebotst en heeft uw boot schade opgelopen? Dan dekt uw WA + Casco verzekering de schadekosten.

Zeker voor grotere boten met een hoge waarde is een WA + casco bootverzekering aan te raden. De schadekosten kunnen zo hoog oplopen dat u zich hiervoor beter kunt laten verzekeren. Natuurlijk kunt u onze klantenservice altijd om advies vragen.

Kleine boten

Kleine boten zoals een roeibootje, kano of bootjes met minder dan 4 pk hoeven niet WA verzekerd te worden. Wanneer u met een dergelijk vaartuig schade toebrengt aan anderen wordt deze schade gedekt door uw AVP (Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren). Zie de aansprakelijkheidsverzekering pagina voor meer informatie over de AVP.

Vergelijk, kies en bespaar al binnen 5 minuten op uw bootverzekering