×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Recreatie & Reis » Bootverzekering » Nieuws » Nu ook bootverzekering van de Europeesche via VerzekerVoordelig.nl

Nu ook bootverzekering van de Europeesche via VerzekerVoordelig.nl

vrijdag 8 juni 2012
VerzekerVoordelig.nl heeft het aanbod van de bootverzekering op diverse punten uitgebreid.

VerzekerVoordelig.nl heeft het aanbod van de bootverzekering op diverse punten uitgebreid. Zo hebben wij de Europeesche verzekeringen toegevoegd aan ons aanbod, en heeft u een vrije keuze in het dekkingsgebied. Daarnaast kunt u bij de bootverzekering van Avero Achmea nu ook een Pechhulpverzekering afsluiten.

 

Europeesche verzekeringen
Om onze klanten een zo volledig mogelijk aanbod te bieden, hebben wij de Europeesche verzekeringen toegevoegd aan ons aanbod voor de bootverzekering. Als specialist in reis- en recreatieverzekeringen bent u bij de Europeesche naast een scherpe premie verzekerd van een uitstekende dekking.

 

Keuze in dekkingsgebied
Bij VerzekerVoordelig.nl heeft u nu zelf de keuze voor welk gebied u dekking wenst.
Hierbij heeft u de keuze in de volgende gebieden: Nederland, Europese binnenwateren of Zeevaart.
Wanneer u met uw boot bijvoorbeeld alleen in Nederland vaart, zou u dit bij de Europeesche een korting kunnen opleveren van wel 10% op de verzekeringspremie.

 

Nieuw! Pechhulp Nederland
Indien u kiest voor de bootverzekering van Avero Achmea heeft u de mogelijkheid om een Pechhulp dekking bij te verzekeren. De pechhulp verzekering biedt u technische hulp bij uitval van uw vaartuig door een defect aan de voortstuwingsinstallatie of stuurinrichting. U kunt u Pechhulp dekking ook toevoegen aan uw bestaande Watersportverzekering van Avero Achmea (beperkt of volledig Casco).

bereken premie bootverzekering