Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Verkeer & Vervoer » Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering

  • Vergelijk direct 6 aanbieders

  • Vaak direct online dekking

  • Tot 80% no-claimkorting

  • 14 dagen bedenktijd

bestelautoverzekering omslag

Klantenservice

0228-511211

klantervaring bestelautoverzekering

9,3

4 klanten beoordelen onze bestelautoverzekering met een 9.3 uit 10.

Lees onze klantervaringen.

Keurmerk bestelautoverzekering

Dekkingen bestelautoverzekering

WA

De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) bestelautoverzekering is een basisverzekering en dekt alleen de toegebrachte schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de bestelauto.

Meer over WA

WA + Beperkt Casco

De WA + Beperkt Casco bestelautoverzekering dekt, naast schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de bestelauto (WA), ook diefstal-, storm-, brandschade en ruitbreuk.

Meer over WA + Beperkt Casco

WA + Casco (All risk)

De WA + Casco dekking dekt, naast schade aan derden en brand-, diefstal-, stormschade en ruitbreuk, ook schade aan de bestelauto door botsen, omslaan, slippen en van de weg raken.

Meer over WA + Casco

Aanvullende dekkingen bestelautoverzekering

Ongevallenverzekering Inzittenden

De Ongevallenverzekering Inzittenden keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende van uw bestelauto die door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. Dit bedrag is niet gerelateerd aan de opgelopen schade.

Schadeverzekering Inzittenden

Schadeverzekering Inzittenden dekt bij letsel de schade (persoonschade en bagage) die de bestuurder van de bestelauto en eventuele inzittenden hebben. Daarbij is het niet belangrijk wie het ongeval veroorzaakt heeft. In tegenstelling tot de ongevallenverzekering voor inzittenden is het bedrag van uitkering bij een schadeverzekering voor inzittenden is wel gerelateerd aan de opgelopen schade.

Verhaalsrechtsbijstand

Verhaalsrechtsbijstand biedt juridische bijstand bij het verhalen van de schade aan uw bestelauto bij de verzekering van de tegenpartij. Dit kan alleen als de schade buiten uw schuld is veroorzaakt.

Pechhulp

Met de pechhulp dekking kunt u rekenen op hulp bij autopech onderweg in Nederland, Europa en sommige landen buiten Europa. Een aantal verzekeraars biedt ook een dekking voor pechhulp aan waarbij pech in uw eigen woonplaats gedekt is.

Vergelijk, kies en bespaar al binnen 5 minuten op uw bestelautoverzekering