WA + volledig Casco autoverzekering

De WA + volledig Casco is de meest uitgebreide dekking. De WA+ volledig Casco autoverzekering wordt hierom ook wel de All-Risk verzekering genoemd.

Wanneer een WA + volledig Casco autoverzekering?

Wij bevelen de WA+ volledig Casco verzekering aan voor auto’s van nul tot vier jaar oud. Dit is echter slechts een advies. Afhankelijk van de dagwaarde van de auto en de eigen draagkracht om eventuele schade te kunnen opvangen, kunt u overwegen om voor de WA+volledig Casco dekking te kiezen.

Een All Risk autoverzekering afsluiten

Door op de oranje button “vergelijk onze aanbieders” te klikken, kunt u gemakkelijk en snel verschillende verzekeraars vergelijken en een verzekering afsluiten. Ook kunt u tijdens de berekening de polisvoorwaarden van de verschillende verzekeraars inzien.

Lease auto verzekeren

Wanneer u een auto heeft geleased of op afbetaling heeft gekocht, is het aan te raden om een WA + volledig Casco (All Risk) verzekering af te sluiten. Stel: u rijdt uw auto waar u nog €20.000,- op moet afbetalen total loss. Als u deze alleen WA + beperkt Casco heeft verzekerd, heeft u geen auto meer maar wel een schuld van 20.000 euro.

Bereken direct de premie van uw autoverzekering!