Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Verkeer & Vervoer » Autoverzekering

Klantenservice

0228-511211

Klanttevredenheid autoverzekering
8,9

39 klanten beoordelen onze autoverzekering met een 8.9 uit 10.

Lees onze klantervaringen

WebShopKeurmerk scooterverzekering

Goedkoopste autoverzekering
vergelijken

  • Vergelijk 14 aanbieders

  • Vaak direct dekking na afsluiten

  • Krijg tot 85% no-claim korting

  • Geen zorgen met 14 dagen bedenktijd

autoverzekering omslag

Voordelen autoverzekering

15% VerzekerVoordelig.nl korting

Profiteer van onze extra internetkorting op uw autoverzekering. Hierdoor betaalt u bij ons minder dan elders voor de autoverzekering van dezelfde aanbieder.

Korting op de 2e autoverzekering

Wanneer u uw autoverzekering bij ons heeft afgesloten, is het mogelijk dat de bonus/malus korting wordt overgenomen voor de verzekering van een tweede auto bij VerzekerVoordelig.nl.

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug. U kunt tot 14 dagen na afgifte van de polis uw autoverzekering per ingangsdatum gratis annuleren. Impuls aankopen zijn niet nodig. Wij willen dat iedereen die een autoverzekering bij ons afsluit een tevreden klant is en in de toekomst blijft.

Tot 85% no-claim korting

Door schadevrij te rijden bouwt u no-claim korting op. Deze korting kan bij ons oplopen tot wel 85%. Voor meer informatie, zie Begrippenlijst (No-Claim).

Vaak direct online dekking

Doordat u uw autoverzekering online afsluit, wordt de aanvraag direct in behandeling genomen. Zo weet u direct na het afsluiten van de autoverzekering of u verzekerd bent.

Uitgebreide dekkingen

Wij begrijpen dat de wensen van mensen verschillen, daarom kunt u kiezen uit uitgebreide hoofddekkingen en alle bijverzekeringen.