×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Steun V&D! Profiteer tot dinsdag van een V&D cadeaubon bij een particuliere a.s.r. verzekering!

Steun V&D! Profiteer tot dinsdag van een V&D cadeaubon bij een particuliere a.s.r. verzekering!

woensdag 18 februari 2015 - door Klaas Kroezen sr.

a.s.r. is een actie gestart waarmee het winkelketen V&D een steuntje in de rug wil geven. Wanneer u vóór 25 februari 2015 een particuliere verzekering uit het a.s.r. Voordeelpakket afsluit, ontvangt u een V&D cadeaubon t.w.v. € 25,-. De cadeaubon is bij ieder V&D filiaal in te wisselen.


Binnen het uitgebreide Voordeelpakket van a.s.r. zijn de volgende verzekeringen opgenomen: personenauto, bestelauto, motorfiets, bromfiets, oldtimer, kampeerauto, woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, gezinsongevallen en doorlopende reis.


De belangrijkste actievoorwaarden

De actie is van toepassing op alle nieuwe particuliere verzekeringen uit het a.s.r. Voordeelpakket die in de periode van 18 t/m 24 februari zijn afgesloten. Eind maart worden de cadeaubonnen rechtstreeks naar u toe verzonden. 


Klaas Kroezen

Over Klaas Kroezen

Sinds de oprichting van VerzekerVoordelig.nl in 1991 is onze algemeen directeur Klaas Kroezen zeer betrokken geweest bij het bedrijf. Klaas zorgt voor een streven binnen VerzekerVoordelig.nl dat gericht is op maximale service naar u als klant. Daarnaast houdt hij u graag op de hoogte van actuele onderwerpen omtrent verzekeringen. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties