×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Het doen van de Polischeck loont!

Het doen van de Polischeck loont!

donderdag 25 oktober 2018 - door Martine Kroezen

Het doen van de polischeck loontWist u dat de verzekeringsmaatschappijen de premie voor uw verzekering ieder jaar flink kunnen aanpassen? Het kan dus zo zijn dat u opeens meer premie gaat betalen terwijl de dekking van de verzekering niet verandert. Of misschien zijn de premies inmiddels flink gedaald en zit u met een te dure verzekering. Met onze nieuwe polischeck service kunnen wij snel voor u uitzoeken of u niet te veel betaalt en of overstappen misschien loont.

Wat is de polischeck ?

De polischeck is een nieuwe service waarbij we op basis van uw huidige polis(sen) checken wat u kunt besparen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is uw huidige hier polisblad uploaden. Vervolgens ontvangt u binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte met een vergelijkbare dekking.

Waarom een polischeck?

Tijdens de polischeck vergelijken wij op basis van uw huidige polisblad dekkingen van 14 verschillende maatschappijen. Dit zal ervoor zorgen dat u na de polischeck verzekerd bent van een goede dekking met een scherpe premie. Bovendien profiteert 80% van de mensen van een lagere premie na de polischeck.

Hoe werkt de polischeck?

Via onze website kunt u gemakkelijk door ons laten checken of u kunt besparen. Op deze pagina kunt u een kopie uploaden van uw huidige polis(sen). Wanneer u kunt besparen ontvangt u van ons binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte op basis van een vergelijkbare dekking. Kunnen wij u geen beter alternatief aanbieden? Dan stellen wij u hier ook van op de hoogte.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u mailen naar klantenservice@verzekervoordelig.nl of telefonisch contact opnemen met 0228-511211.

Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!

Martine Kroezen

Over Martine Kroezen

Martine laat zich binnen VerzekerVoordelig.nl gelden als een nieuw talent op het gebied van verzekeringen. Met haar enthousiasme en multifunctionaliteit vervult zij een belangrijke rol binnen het team van de klantenservice. Net als alle andere mensen binnen VerzekerVoordelig.nl probeert Martine u als klant van de juiste informatie over verzekeringen te voorzien. Lees verder

Reacties

Tiets zegt: op 1-11-2018 om 08:54
Hoe weet ik dat dit geen spam of fishing is. Ik ga toch geen kopien van polissen aan vreemden opsturen