×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » De zorgverzekering: welke aanvullende verzekeringen heeft u nodig?

De zorgverzekering: welke aanvullende verzekeringen heeft u nodig?

maandag 17 december 2018 - door Manon Sijm

De zorgverzekering: welke aanvullende verzekeringen heeft u nodig?Wanneer u veel gebruik maakt van zorg die niet vanuit de basisverzekering wordt vergoed kunt u besluiten om een aanvullende verzekering af te sluiten. Aanvullende dekkingen kunnen naast het basispakket worden afgesloten en dekken bepaalde zorg die niet vergoed wordt in het basispakket, zoals een tandartsbezoek. Wilt u meer zekerheid en is het voordeliger voor u om iedere maand iets meer premie te betalen? Dan is het kiezen voor een aanvullende zorgverzekering zeker een optie.

Aanvullende tandartsverzekering

Vanuit de basisverzekering worden tandartskosten voor volwassenen bijna nooit vergoed. Verwacht u in het komende jaar hoge tandartskosten? Dan is het verstandig om voor een aanvullende tandartsverzekering te kiezen. Meer informatie over de aanvullende tandartsverzekering kunt u hier vinden. 

Aanvullende verzekering voor fysiotherapie

Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie voor volwassenen alleen vergoed voor mensen met een chronische aandoening. Deze fysiotherapie wordt vanaf 21 behandelingen vergoed. De fysiotherapie voor mensen zonder chronische aandoening wordt niet vanuit het basispakket vergoedt. Hier kunt een aanvullende verzekering voor afsluiten. Meer informatie over de aanvullende verzekering voor fysiotherapie vindt u hier.

Aanvullende verzekering voor brillen en lenzen

Gewone brillen en lenzen worden niet vergoed uit het basispakket. Wanneer u vanwege medische redenen een speciale bril of speciale lenzen nodig hebt, wordt dit soms vanuit het basispakket vergoed. Verwacht u hoge kosten voor brillen of lenzen? Dan is deze aanvullende verzekering voor u een verstandige keus.

Aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen

Steeds meer mensen maken gebruik van alternatieve geneeswijzen, zoals acupunctuur of chiropractie. Deze vorm van zorg wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Verwacht u komend jaar gebruik te gaan maken van alternatieve geneeswijzen? Dan is het verstandig om na te gaan of u een hiervoor een aanvullende verzekering wilt afsluiten. Over de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen kunt u hier meer informatie vinden. 
 

Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!

Manon Sijm

Over Manon Sijm

Als enthousiaste jongeling is Manon een goede aanvulling voor het team van VerzekerVoordelig.nl. Manon is breed inzetbaar. Ze heeft namelijk een belangrijke rol binnen het team van de klantenservice maar weet ook veel over computers. Net als alle mensen binnen VerzekerVoordelig.nl probeert Manon u als klant van de juiste informatie over verzekeringen te voorzien. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties