×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Jonge bestuurders betalen een naar verhouding hoge premie voor de autoverzekering. Is het mogelijk om uw kinderen opgebouwde schadevrije jaren te schenken?
Voor een aantal tientjes per jaar bent u verzekerd tegen schade ontstaan door uw toedoen. Waarom is het verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten?
Na een looptijd van één jaar is een verzekering opzegbaar. Stilzwijgende verlenging mag, maar u hoeft zich niet opnieuw te houden aan een contract van één jaar. Hoe werkt dit?
Autobezitters zijn de afgelopen tien jaar veel meer geld kwijt aan hun auto. Ten opzichte van 2009 zijn de kosten met maar liefst met 22% gestegen. Dit komt voornamelijk door de stijging van de verzekeringspremies en parkeergeld.
Wanneer u op wintersportvakantie gaat is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. In vergelijking met een zonvakantie bestaat er een veel grotere risico voor calamiteiten. Het risico op lichamelijk letsel is namelijk een stuk groter.
Inbraak en diefstal zijn gevaren waar u uw huis, inboedel en auto tegen kunt verzekeren. In dit artikel leest u hoe u zich kan verzekeren tegen diefstal, en wanneer u recht heeft op een vergoeding in verschillende situaties.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.