×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Klantenservice » Wijziging doorgeven

Wijziging doorgeven

Wilt u een wijziging doorgeven? Op deze pagina kunt u snel en gemakkelijk uw verzekering, adres of e-mailadres wijzigen. Ook heeft u de mogelijkheid om online een schorsing door te geven. Hiervoor dient u wel het schorsingsbewijs mee te sturen.

Verzekering wijzigen

Wilt u iets aan uw verzekering wijzigen? Dan kunt u denken aan een wijziging aan de dekking of een wijziging van uw gezinssituatie. Deze wijziging kunt u simpel en snel online aan ons doorgeven via onderstaande button.

Adres wijzigen

Bent u verhuist en wilt u uw nieuwe adres aan ons doorgeven? Meld uw adreswijziging dan online aan ons. Een wijziging van adres wordt niet automatisch aan ons doorgegeven.

E-mailadres wijzigen

U e-mailadres wijzigen kan simpel en snel via ons online wijzigingsformulier. Wij sturen u na het invullen van het formulier direct een bevestigingsmail naar uw nieuwe e-mailadres. Zo weet u zeker dat de wijziging goed bij ons is binnengekomen.

Verzekering schorsen

Wij kunnen uw verzekering alleen schorsen indien u een geldig schorsingsbewijs meestuurt dat is uitgegeven door het RDW. Na het schorsen van uw verzekering vervalt de verzekeringsplicht van uw verzekering en is het niet meer mogelijk om met het voertuig de openbare weg op te gaan.