×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Klantenservice » Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn VerzekerVoordelig.nl: een ‘intermediairbedrijf’ in verzekeringen. Velen zullen denken, wat betekent deze term nou precies? Dit is een vraag die ons vaker gesteld wordt. Kort gezegd, wij bieden je een online platform waarop je diverse verzekeringen kunt vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Wij vergelijken onder meer autoverzekeringen, scooterverzekeringen en bootverzekeringen van een groot aantal verzekeraars in Nederland.

Lees meer over ons team

Door verzekeringen eenvoudig te vergelijken op onze website kun je veel tijd en geld besparen. Uiteindelijk kun je, na het maken van een snelle vergelijking, de verzekering met de beste prijs-kwaliteitverhouding online afsluiten via onze website. Vanaf dat moment ben je ook direct verzekerd van de uitstekende service die wij nastreven!

Bekijk al onze verzekeringen

Wie bent u?

Wie ben jij?

Wie ben jij? Inderdaad. Wij vinden deze vraag enorm belangrijk. Het is namelijk altijd onze intentie geweest om onze klanten een uitstekende service te bieden, als één van de eerste online vergelijkingsites op het internet. Wij geloven hiermee in een persoonlijke benadering. Dit is iets wat wij tot de dag van vandaag doen. Wij gaan het gesprek met onze klanten met veel plezier aan. Mede door de omvang van ons bedrijf kunnen wij de persoonlijke benadering na al die jaren nog steeds aan jou bieden. 

Waar streven wij naar?

De verzekeringswereld is vaak bekritiseerd en word gezien als ingewikkeld. In deze wereld doen wij ons uiterste best om de klant van duidelijkheid te voorzien. Een nuchter boerenverstand speelt hierin een sleutelrol. Eveneens staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. Het belang van de klant staat bij ons altijd op één. Er zijn een aantal kernwaarden waarmee wij dagelijks werken, deze kernwaarden gebruiken wij om onze missie te bereiken. 

Klaas Kroezen en Marleen Kroezen-KoemanGedegen

Wij vinden het belangrijk helderheid en gemak aan onze klanten te bieden. Duidelijkheid en snelle informatievoorziening helpen om onze levens een stuk makkelijker te maken. 

 

Scherp

Op VerzekerVoordelig.nl ben je verzekerd van het selecteren van kwaliteitsproducten tegen scherpe premies.

 

Snel

Je kunt ons bereiken via internet, telefoon, chat en fax. Wij kunnen een schade daarom snel en zorgvuldig afhandelen.


 

Volledig onafhankelijk

Wij zijn sinds 1991 actief als volledig onafhankelijke intermediair tussen verzekeraars en klanten. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds volledig onafhankelijk. Dat zullen wij ook altijd blijven. Door deze onafhankelijkheid kun je eenvoudig een geheel objectieve vergelijkin maken, voor onder andere een autoverzekering, scooterverzekering en bootverzekering!

"Jullie zijn onafhankelijk? Hoe verdienen jullie dan?” Deze vraag wordt vaker aan ons gesteld, en heeft wel wat toelichting nodig. Als online tussenpersoon ontvangen wij een vergoeding wanneer er via onze website een verzekering wordt afgesloten. Dit kan een eenmalige vergoeding zijn, of een doorlopende vergoeding. Dit is afhankelijk van de soort verzekering. Dit geld gebruiken wij om onze klanten te kunnen voorzien van advies, het regelen van de afhandeling van schades en het verbeteren van onze website. 

Focus op service en toegankelijkheid

Vanaf de oprichting zijn wij volkomen gericht op het bieden van een uitstekende service en toegankelijkheid naar klanten toe. Nog iedere dag proberen wij onszelf hierin te verbeteren. Wij zullen er altijd alles aan doen om klanten een positieve ervaring te bezorgen. Doordat wij vanaf 2000 via het internet werken hebben wij onze service volledig kunnen richten op onze klanten, op u dus. De klant is en blijft bij ons koning!

Lees meer over onze klantenservice


Bel ons: 0228-511211  |   Stuur ons een e-mail   |   Chat met ons   |   Like ons op Facebook   |   Volg onze blogMeer dan 10300 mensen ontvangen maandelijks nieuwe blogs per e-mail