×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Mijn Polismap

De polismap

Uw hele polismap makkelijk en snel te bekijken in één duidelijk overzicht op uw mobiele telefoon, tablet of computer.
 

Voordelen:

  • Al uw verzekeringen in één overzicht
  • Eenvoudig wijzigingen doorvoeren
  • Makkelijk uw schade(s) melden
  • Snel foto's en schadeformulieren uploaden


Deze pagina toont 6 screenshots ter verduidelijking van de digitale omgeving van de applicatie. Als voorbeeld is gekozen voor een autoverzekering.
 

Download de app:Hoe ziet de app eruit?


 

Vanaf het startscherm van de app kunt u naar de pagina "mijn gegevens" gaan. Hier kunt u al uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.
 

Op de pagina "voertuigen" ziet u al uw verzekerde voertuigen. U kunt hier ook voertuigen toevoegen en wijzigen. De persoon van het voorbeeld heeft zoals u ziet twee voertuigen in zijn bezit.
 

Wanneer u in het scherm "voertuigen" op één van de voertuigen klikt, komt u op dit scherm terecht. Hier kunt u alle gegevens over het betreffende voertuig inzien.
 

Als u weer terug gaat naar het startscherm, kunt u naar de pagina "mijn polissen" navigeren. Op deze pagina kunt u door op een polis te klikken, alle gegevens over uw polis inzien.
 

Als u in het scherm "mijn polissen" op een polis klikt, komt u in een bovenstaand scherm terecht. Hier kunt u onder andere de gekozen dekking en de premie vinden.
 

Indien u schade heeft opgelopen kunt u in het startscherm voor de optie "schade melden" kiezen. Het keuzemenu dat verschijnt maakt het melden van schade gemakkelijk en snel.