Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Verkeer & Vervoer » Autoverzekering

Klantenservice

0228-511211

Klanttevredenheid autoverzekering
9,0

 

25 klanten beoordelen onze autoverzekering met een 9.0 uit 10.

Lees onze klantervaringen

WebShopKeurmerk scooterverzekering

Goedkoopste autoverzekering
vergelijken

  • 10% VerzekerVoordelig.nl korting

  • Direct online dekking

  • Tot 85% no-claim korting

  • 14 dagen bedenktijd

autoverzekering omslag

Voordelen autoverzekering

10% VerzekerVoordelig.nl korting

Profiteer van onze extra internetkorting op uw autoverzekering. Hierdoor betaalt u bij ons minder dan elders voor de autoverzekering van dezelfde aanbieder.

Korting op de 2e autoverzekering

Wanneer u uw autoverzekering bij ons heeft afgesloten, is het mogelijk dat de bonus/malus korting wordt overgenomen voor de verzekering van een tweede auto bij VerzekerVoordelig.nl.

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug. U kunt tot 14 dagen na afgifte van de polis uw autoverzekering per ingangsdatum gratis annuleren. Impuls aankopen zijn niet nodig. Wij willen dat iedereen die een autoverzekering bij ons afsluit een tevreden klant is en in de toekomst blijft.

Tot 85% no-claim korting

Door schadevrij te rijden bouwt u no-claim korting op. Deze korting kan bij ons oplopen tot wel 85%. Voor meer informatie, zie Begrippenlijst (No-Claim).

Direct online dekking

Doordat u uw autoverzekering online kunt afsluiten, bent u direct verzekerd. Dit houdt in dat u gelijk na het afsluiten van de autoverzekering de weg op kunt met uw auto.

Uitgebreide dekkingen

Wij begrijpen dat de wensen van mensen verschillen, daarom kunt u kiezen uit uitgebreide hoofddekkingen en alle bijverzekeringen.